grdsfdghd

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 4 de junio de 2014
PASSA’M LES XANCLETES.

Riiiiiiing !!! va sonar aquell despertador una i una altre vegada, vaig obrir un ull i a devora meu vaig veure a na Paula, seguidament vaig mirar cap endavant i vaig veurea na Lidia i n’Alba dormint al mateix llit. Havíem alquilat un apartament a la Colònia de Sant Pere durant una semana i avui tocava dia de platja.

-Vinga va nines ! – vaig cridar amb força.
-Que passa?- demanà n’Alba, que t’ha pegat ara ?
- Hem de preparar les coses per anar a la platja, domes tenim una semana per estar aqui i vull disfrutar el màxim possible, aixi que vingaaa! – vaigexclamar.

Seguidament hem vaig aixecar i vaig començar a preparar totes les coses que necesitàvem per passar un dia sencer a la platja. Tovalloles, banyadors, ulleres de busejar, paletes, pilotes,colxonetes inflables etc, es a dir, tota mena d’utensilis per no aborrir-se. Posteriorment vaig passar a preparar el menjar, vaig fer un trampó, una ensalada, carn rebossada, entrepans amb cuixot etc.Després vaig anar a l’habitacio de les meves amigues i els vaig trobar a totes una altre vegada dormint, menys a na Paula, que em mirà i em digué:

-MªAntònia pass’m les xancletes. Jo els hi vaigpassar i ella hem va seguir ajudant. A na Lidia i a n’Alba els hi encantava dormir, pero ja eren les 9 i si no féiem via la platja s’ompliria de gent.

-Vinga va! No em vingueu amb ximpleries queno hem vingut aqui per dormir! -vaig exclamar amb un to de pocs amics.

-Tens raò, van dir. Seguidament es vestiren es posaren el banyador i vam partir totes juntes. Estavem molt contentes josobretot, ja que, durant tot l’hivern no vaig sortir. Tot el dia estodiava i ara hem mereixia un poc de descans.

No ens vam donar ni compte i es va fer de vespre i havia arribat l’hora de recollir-ho tot.-On estàn les meves xancletes? - va dir na Lidia, no sé com ho feiem pero sempre n’hi havia una que els trobava, si no era jo era na Paula i si no n’Alba.
Totes ens vam posar a cercar les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS