Grup pujol

Páginas: 3 (646 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2010
GRUP PUJOL
Pujol, son un grup de més de 30 empreses dedicades essencialment a la fabricació, transport, muntatge i distribució d'elements prefabricats de formigó i materials per a la construcció,amb plantes de producció distribuïdes per tot el territori espanyol i amb una recent implantació en el Regne Unit.
Tenen una gran capacitat de producció, per això, disposen d'una superfície total deterreny, per a les seves fàbriques i instal·lacions de més de 200 hectàrees, i d'una plantilla superior als 1.000 empleats, amb la tecnologia més avançada del mercat, unes instal·lacions modernes iàmplies, dotades amb maquinària d'última generació i un equip tècnic molt qualificat, el que els permet assessorar, col·laborar i respondre plenament als projectes i necessitats dels seus clients.Especialistes en la fabricació d'elements estructurals, en el vessant de forjats per a vivenda, en naus industrials, edificis singulars, habitatges unifamiliars, aparcaments multiplanta, elements per a obrapública (ponts, murs, etc.) i paviments.
A tot això, complementen el seu servei, amb l'estudi de les obres, la logística, l'assessorament, el muntatge i el control tècnic, fonamentals per a obtenirun bon resultat en qualsevol tipus d'obra.
El Grup Pujol actua en sis camps de la industrialització i és capdavanter en cadascun d'ells:
* VIVENDA
* OBRA INDUSTRIAL
* OBRAAGRÍCOLA-RAMADERA
* OBRA PÚBLICA
* EDIF. INDUSTRIALITZADA I CASES PREFABRICADES
* PAVIMENTS, COMPLEMENTS I URBANITZACIONS
Les empreses del Grup Pujol es dediquen bàsicament al prefabricat de formigó,en els següents apartats:
* FABRICACIÓ
* GESTIÓ
* DISTRIBUCIÓ
* LOGÍSTICA

a més d'abarcar altres camps amb empreses de serveis no relacionades amb la construcció i amb una històriaque es remunta a principis de l'any 1942.

Fabricació

PUJOL és un Grup amb vocació industrial. Des dels seus origens, l’any 1942, amb la fabricació de tubs de formigó i mosaic hidràulic,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pujol
  • Alberto pujol
  • Sergio Pujol
  • la familia pujol
  • Informe final grifos pujol
  • Indices Grifos Pujol
  • Enrique Olvera Pujol
  • juan pau pujol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS