GRUPO HUSA

Páginas: 3 (647 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2013
GRUP HUSA
1).
- Els principals objectius corporatius del Grup Husa es basen en la intenció de l'empresa per la superació i lideratge dels camps d'hostaleria i restauració en els que s'inclou tannacional com internacionalment.
- Els valors corporatius de l'empresa es basen en:
L' innovació: es veu en la versàtil i progressiva adaptació als canvis del mercat des de els seus inicis a mésdels seus serveis innovadors.
Superació: ha estat una de les seves principals feines ja que s'ha expandit i ha arribat a nivell internacional.
Orientació al client: el Grup Husa ha progressat is'ha diversificat sempre adaptant-se al client i buscant la satisfacció del client.
- La seva missió es liderar el turisme en tots els mercats que s'ofereix oferint un servei de qualitat i innovador.2). Anàlisis cartera de negocis: BCG
Producte estrella: HUSA HOTELS, perquè es una hostaleria de referència. Manté una alta quota de mercat i uns alts beneficis.
Producte interrogant: PRATSFATJÓ, està en autèntic creixement i pot convertir-se en un producte estrella.
Producte vaca: HUSA COL·LECTIVITATS/RESTAURANTS, ja que queda demostrada la seva experiència però no està en altcreixement.
Producte gos:

3).
- Estrategia de LIDERATGE EN COSTOS, ja que a nivell nacional es un dels líders del sector i aquesta estratègia s'adapta a la marca de hotels Hotelandgo i segueix elmodel de estratègies low-cost.
- ESTRATÈGIA DE DIFERENCIACIÓ, ja que dins del mateix segment cobreix i satisfà les necessitats dels clients i té una alta participació.

4). A nivell nacional el GrupHusa vol expandir-se o penetrar en el mercat nacional amb la construcció de nous hotels amb l'objectiu de augmentar la seva presencia hotelera, augmentant les vendes. Tot i que amb la divisió delnegoci amb hotelandgo, el qual es una innovació del producte i distribució, la estratègia es basa en el desenvolupament de mercat.
La diferència en les seves estratègies es dona en l'experiència i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Creacion Depto Rrhh Grupo Hus
  • El husar
  • husa
  • Husos horarios
  • husos horarios
  • Los husos horarios
  • El Husar de La Muerte
  • Husos musculares

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS