Gràfics socias

Páginas: 3 (716 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013

TREBALL
SOCIALS:
ANALITZAR ELS INDICADORS D’UN GRÀFIC

3R ESO A





MARTÍ ROMAGUERA RIERA
CURS 2012 - 2013
1. Fixa’t en tots els elements del gràfic:
- S’hi indiquen el percentatged’energia renovable que s’utilitza respecte e total d’energia utilitzada.
-El color verd representa les dades del 2006; el color blau, les del 2007; el color groc representa les dades del 2008 i, elcolor vermell, les previsions que esperen que hi hagin a l’any 2020.

2. Analitza el gràfic:
-Els països que tenen el percentatge més elevat en el període 2006-2008 són Suècia, Letònia i Finlàndia.Aquests tres països estan situats al nord d’Europa.
-Els països Mediterranis que indica la gràfica són Espanya, França, Grècia i Itàlia. Tot i patir un petit augment des del 2006 a 2008, aquests païsossón dels que utilitzen menys energies renovables, només per sota d’alguns països Atlàntics (Bèlgica, Països Baixos i Regne Unit). Si fem la comparació amb la Unió Europea, es dades varien una mica:només Espanya i França estan per sobre de la mitjana i Grècia i Itàlia, estan per sota.
-Si observem la posició d’Espanya (una mica per sota del 30%) respecte als altres països Mediterranis, estariasituat per sobre de la mitjana. Per sota d’Espanya hi trobaríem Grècia (per sota del 25%) i Itàlia (per sota del 20%). En canvi, per sobre només s’hi situaria un país, França (amb e percentatge unamica superior al 30%).

3. Estableix les conclusions:
-A l’any 2008, el grup de països amb el percentatge d’energia més alt (per sobre de a mitjana de la Unió Europea, situada al votant del 25%) sónSuècia, Portugal, Lituània, Letònia, França, Finlàndia, Espanya i Dinamarca. Pel contrari, els països que tenen el percentatge d’energies renovables, al 2008, més baix (respecte a la mitjana) són elRegne Unit, els Països Baixos, Itàlia, Grècia i Bèlgica.
-Si ens fixem amb les dades que es preveuen pel 2020, hi podem observar un gran augment d’ús d’energies renovables. Els països amb els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Socio
  • socio
  • Socio
  • Socio
  • Socio
  • Socio
  • Socio
  • Socie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS