gsbs

Páginas: 3 (669 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2014
RUBÉN LINARES RODRÍGUEZ 2A Batx

1.- Descriu i fes un comentari de l´esquema que tens a continuació aprofitant la informació de la pàgina sobre La inmigración 1 . Per elaborar el comentari ha desortir una petita referència de cada element de l´organigrama.















Aquesta imatge ens mostra els la procedència dels treballadors estrangers en Espanya. El color blanc esla gent espanyola que surt a treballar al estranger. El color gris es la gent estrangera fora de la UE que ve a Espanya a treballar. Per últim el color verd vol dir la gent de la UE que ve a Espanya atreballar.
Com observo a la imatge la gent de la UE te una lliure circulació per venir a Espanya a treballar. La cosa canvia quan observem la part grisa que ens proporciona l’ informació de quen’hi ha un accés restringit. A Espanya es pot accedir per la via regular(legal) o per la via irregular(il·legal).
Per la via legal la persona estrangera a de tenir un visat o contracte de treball perpoder romandre a Espanya. Aquest contracte s’ha de tenir abans d’arribar a Espanya.
Per la via irregular es pot venir amb pastera com passa ara des de països com el Marroc o països Subsaharians, onpaguen grans quantitats de diners per poder accedir a una de aquesta pastera on a la vegada es juguen la vida . També per la via irregular els estranger poden entrar com a turistes però es queden fins atrobar treball per exemple el que fan la gent dels països Sud-americans.
Si una persona es trobada a Espanya que la seva procedència sigui irregular automàticament li faran fora del país.
2.-Digues en quines zones es concentra a Espanya principalment la immigració explicant-hi a continuació les raons que justifiquin aquesta concentració. Informació en la pàgina La inmigración 5Aquesta imatge es una mapa polític d’Espanya de coropletes que ens indica els estranger residents respecte a la població resident en les Comunitats Autònomes al 2003....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS