GSFP

Páginas: 3 (697 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
ACTIVITAT 2
FIFA 15

FASE 1: RECONEIXAMENT DE LA NECESSITAT
Tenia la necessitat de comprar-me aquest joc, ja que és el meu preferit de la Play Station.
Un altre motiu era que tots els meusamics feia temps que el tenien i jugaven entre ells online. Per no ser menys que ells vaig començar a cercar informació per trobar-lo al millor preu
FASE 2: RECERCA D’INFORMACIÓ
No vaig dubtar decomprar el Fifa enlloc del Pro Evolution, ja que fa anys que el Pro ha quedat un esglaó per radere del Fifa.

FASE 3: AVALUACIÓ D’ALTERNATIVES
Després de comparar preus a diferents establiments (game,mediamarkt, gameplay, Carrefour…) vaig triar l’opció de comprar-lo al Mediamarkt, ja que era 5€ més barato que als demès llocs.

FASE 4: COMPRA/ NO COMPRA
No tenia clar si comprar-me’l o no, ja quejo no tinc ingressos, però com s’acostava el nadal vaig decidir comprar-ho. El motiu és perquè em donen diners per reis.

FASE 5: COMPORTAMENT POST-COMPRA
La veritat es que estic força content dehaver-ho comprat, ja que els meus amics i jo hi juguem força. És una bona manera de passar bons moments rodejats dels que més estimes.












COTXE

FASE 1: RECONEIXAMENT DE LANECESSITAT
Al viure una mica allunyat del centre del poble de Castelldefels, exactament a uns 4 km, la meva mare va decidir que haviem de mirar algun cotxe, bàsicament per poder-me moure per anar alcol·legi i a entrenament, bàsicament per poder-me moure. Abans havia portat top tipus de ciclomotors, però com em vaig treure el carnet de cotxe vam decidir comprar-ne un.

FASE 2: RECERCA D’INFORMACIÓLa meva mare té un home de confiança pel que ve a ser la compra de cotxes, sempre els hi compra a la mateixa persona. Així que aquest cop no va ser diferent.

FASE 3: AVALUACIÓ D’ALTERNATIVESAquell home ens va recomanar dos cotxes: un ford fiesta del 2006 amb només 90.000 km i un peugeot 206 del 2006 també.
Ford Fiesta 2006: és un cotxe negre, tenia uns 90.000 km i no s’havia fet servir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS