Guay

Páginas: 2 (433 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2013
NOM I COGNOMS: Edgar Ramírez López

DATA: 14/02/2012


CONTROL: CFGM SMiX - MP1 - UF4 - Noves tendències de muntatge

Explica tot el que sàpigues sobre els següents temes
(des del punt devista del maquinari, es clar)

1. Novetats per al xassís-placa base
Resposta:

2. Barebones
Resposta:

3. HTPC
Resposta: Home Theater Personal Computer.

4. Ordinadors per a gamingResposta: Els ordinadors per a gaming, son ordinadors que requereixen components d'una gamma alta, com per exemple una bona targeta gràfica, i també un bon processador, ja que han de visualitzar moltestextures i gràfics en 3D.

5. Consoles de jocs
Resposta: Les consoles de jocs ja fa temps que existien, però, amb el temps, com tot, va evolucionant i per tant han millorat el seu rendiment com amàquines. Els seus jocs també han millorat la qualitat de imatge, ara tot sembla més real, com si tu fosis al “joc” pero encara aquest aspecte ha de millorar.

6. Ordinadors servidors
Resposta:

7.Ordinadors portàtils
Resposta: Els ordinadors portàtils són la següent secuència de innovació després dels ordinadors de escriptori o de taula, que aquests van ser els primers en aparèixer. Permetenfins i tot algunes millores respecte els altres, ja que els ordinadors portatils, d'aquí ve el nom, es poden transportar a qualsevol lloc on vagi l'usuari, però es transporta físicament.

8. TabletsResposta: Les tablets son molt recents sobre el món electrònic i de la tecnología. Les primeres produccions sobre aquestes tecnologies van ser de la cas Apple anomenats iPad. Les tablets tenen lasemblança d'un portatil tàctil on des de allà pots treballar, descarregar, realitzar aplicacions desde qualsevol lloc del món, tot hi tenint conexió a Internet. Ja que si no la tens pots treballar sensexarxa, tractan-se com pere exemple, de realitzar documents...

9. Informàtica mòbil: telèfons, PDA, navegadors, i altres dispositius
Resposta: Les noves tecnologíes apunten a que els telefons...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • guayaba
  • Guay
  • guayas
  • la guayaba
  • Guay
  • la guayaba
  • La guayaba
  • GUAY

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS