Guerra Mundial

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2013
TREBALL DE PLÀSTICA


1.

2. La obra que vaig triar no te nom particular, era d'un artista fotogràfic que feia fotos que son mítiques actualment, te imatges molt famoses com la de els obrersmenjant a la viga del Rockefeller Center, el seu nom real es Lunchtime atop a Skycraper . L'autor es Charles Clyde Ebbets.
Va néixer a Gagdsen al 1905, es va comprar la seva primera càmera als 8 anys,als 15 anys va començar a treballar amb el seu pare al diari local on va publicar les seves primeres fotografies. Va treballar al cine, però el va deixar. Més tard va treballar per al Miami Daily newsi per al boxejador Jack Dempsey. Al 1932 va ser contractat per fotografiar la construcció del mític Rockefeller Center. Al 1935 va fundar la Miami Press. Va tenir un accident que li va provocar unalesió a l'esquena. Al 1978 un càncer va acabar amb la seva vida, als 72 anys.
3. No crec que vulgui transmetre res, ja que era un treball per ell fer aquell reportatge de la construcció de l'edifici.Tot i així feia ho que li agradava per tant potser transmetia alegria al fer el reportatge ja que la fotografia era ho que mes li agradava.
4. Hi han pocs cambis, la imatge era en blanc i negre i eldibuix l'he fet en color, a sobre de l'àguila he posat un skater en lloc de posar les dues persones que hi ha a la imatge original, també vaig posar les Torres bessones ja que son uns dels edificisque mes m'agraden de Nova York, encara que ja no hi siguin. He utilitzat pintures per a dibuixos de plàstica, pinzells i alguns rotuladors.
5. He volgut transmetre Nova York en l'actualitat, per aixòho e fet en color, ja que en blanc i negre també és es mes difícil. Potser, perque ell ho feia per guanyar-se els diners i jo per guanyarme una nota.
6. M' ha agradat aquest treball ja que ha sigutmolt entretingut i divertit. Crec que tot es pot millorar, pero sempre espatllo els dibuixos en el moment de pintar-los, pero crec que no esta gaire malament. Es podria aver millorat amb més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guerra mundial
  • Guerra Mundial
  • Guerras Mundiales
  • guerra mundial
  • la guerra mundial
  • guerra mundial
  • guerra mundial
  • guerra mundial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS