Gui

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2015
1.THALIA
2.El Parc Nacional de Þingvellir va ser creat el 1930 per protegir les restes de la seu del Parlament i més tard va ser ampliat per protegir els fenòmens naturals en l'àrea circumdant.3.Mapa
4.XISCO
5.THALIA
6.Alguna de les fractures estan plenes d'aigua clara. Entre elles, l'Nikulásargjá se la coneix com "Peningagjá" ('canó dels penics'), ja que el seu fons està ple de monedes. Lallegenda diu, com en tantes altres fonts i rius en el món, que al llançar una moneda i demanar un desig, si es veu la moneda en tocar el fons, el desig es farà realitat.
7.XISCO
8 i 9.XISCO
10.THALIA
11.THALIA
12.THALIA
13.Llac Thingvellir
14.Les seves aigües....
15.XISCO
16.THALIA
17.L'origen del Parlament islandès apareix datat al Landnámabók, llibre on es relaten els primers anys de lacolonització i es coneixen els noms tot els colons, des 874. Donades les dificultats del clima i la llunyania del món civilitzat les assemblees són molt importants, així com l'ajuda mútua.
18.XISCO
19.THALIA20.Actualment...
21.El Parc Nacional es divideix en diverses zones, totes molt interessants per als excursionista que vulguin caminar entre paratges verges.
22.D'una banda un immens camp de lava cobertde bedolls ocupa la part més important del parc. Al costat d'ells trobem coníferes, la reforestació de les dues espècies intenta tornar a la zona l'aspecte original. Islàndia va posseir abundantsboscos que els colonitzadors utilizaren per a la construcció de casa, obres i vaixells, així com a combustible. En pocs segles els bosc d'Islàndia van desaparèixer. Avui s'intenta recuperar el patrimonisilvícola d'Islàndia.
23.XISCO
24.XISCO
25.THALIA
26.Hi variacions climàtiques entre una part de l'illa i una altra. En general, la costa sud és més càlida, humida i ventosa que la costa nord. Lesterres baixes a l'interior i al nord de l'illa, són més àrides. Les nevades són més freqüents al nord que el sud, si bé són abundants a tot l'illa. Les terres altes de l'interior d'Islàndia són la zona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia
  • Guia
  • Guia
  • Guia
  • Guia :)
  • Guia
  • Guia
  • Yo y mis guias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS