Guia Docent Dsi-Eupm T-Upc

Páginas: 8 (1934 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2013
Unitat responsable: 840 - EUPMT - Escola Universitària Politècnica de Mataró


Unitat que imparteix:

840 - EUPMT - Escola Universitària Politècnica de Mataró

Curs: Titulació:
Crèdits ECTS:

2012

GRAU EN ENGINYERIA INFORMÀTICA (Pla 2010). (Unitat docent Obligatòria)
6 Idiomes docència: Català


Professorat

Responsable: EDUARD MARIE DE BRU DE SALA CASTELLS

Capacitatsprèvies

Coneixements d'enginyeria del software, bases de dades i programació orientada a objectes

Competències de la titulació a les que contribueix l'assignatura

Específiques:
1. CEFB6: Coneixement adequat del concepte d'empresa i el seu marc institucional i jurídic, així com els aspectes bàsics d'organització i gestió d'empresa.
2. CEFC1: Capacitat per dissenyar, desenvolupar,seleccionar i avaluar aplicacions i sistemes informàtics, assegurant la seva fiabilitat, seguretat i qualitat, d'acord amb principis ètics ia la legislació i normativa vigent.
3. CEFC2: Capacitat per planificar, concebre, desplegar i dirigir projectes, serveis i sistemes informàtics en tots els àmbits, liderant la seva posada en marxa i la seva millora contínua i valorant el seu impacte econòmic isocial.
4. CETI1: Capacitat per comprendre l'entorn d'una organització i les seves necessitats en l'àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions.
5. CETI2: Capacitat per seleccionar, dissenyar, desplegar, integrar, avaluar, construir, gestionar, explotar i mantenir les tecnologies de maquinari, programari i xarxes, dins dels paràmetres de cost i qualitat adequats.
6. CETI3:Capacitat per a utilitzar metodologies centrades en l'usuari i l'organització per al desenvolupament, avaluació i gestió d'aplicacions i sistemes basats en tecnologies de la informació que assegurin l'accessibilitat,
ergonomia i usabilitat dels sistemes.
7. CETI5: Capacitat per seleccionar, desplegar, integrar i gestionar sistemes d'informació que satisfacin les necessitats de l'organització, amb elscriteris de cost i qualitat identificats.
8. CETI6: Capacitat de concebre sistemes, aplicacions i serveis basats en tecnologies de xarxa, incloent Internet, web, comerç electrònic, multimèdia, serveis interactius i computació mòbil.
9. CETI7: Capacitat per comprendre, aplicar i gestionar la garantia i seguretat dels sistemes informàtics.

Genèriques:
10. APRENENTATGE AUTÒNOM: Detectar mancancesen el propi coneixement i superar-les mitjançant la reflexió crítica i l'elecció de la millor actuació per ampliar aquest coneixement.
11. COMUNICACIÓ EFICAÇ ORAL I ESCRITA: Comunicar-se de forma oral i escrita amb altres persones sobre els resultats de l'aprenentatge, de l'elaboració del pensament i de la presa de decisions; participar en debats sobre temes de la pròpia especialitat.
12.TREBALL EN EQUIP: Ser capaç de treballar com a membre d'un equip, ja sigui com un membre més, o realitzant tasques de direcció amb la finalitat de contribuir a desenvolupar projectes amb pragmatisme i sentit de la responsabilitat, tot assumint compromisos considerant els recursos disponibles.

Metodologies docents

La docència d'aquesta assignatura consta d'unes vint sessions de teoria i de sissessions de pràctiques de laboratori,
distribuïdes en classes de dues hores, dos dies a la setmana.

En les sessions de teoria el professor introduirà els coneixements i els conceptes dels continguts de l'assignatura, usant normalment transparències que els estudiants disposaran abans de les classes.

Hi haurà continguts de l'assignatura que el professor no exposarà o només exposarà parcialmenta classe, essent responsabilitat de l'estudiant el seu aprenentatge; el professor informarà en quin moment del curs s'han d'estudiar aquests continguts i facilitarà el material que cal emprar. Aquests continguts seran tan avaluables com la resta.

En les sessions de laboratori es practicaran els continguts de l'assignatura, tant els presentats a teoria pel professor com els adquirits...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia T
  • guía docente
  • GUIA DOCENTE
  • Guía docente
  • Guias Docentes
  • guia docente
  • guia docente
  • Guia No 7 T D T

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS