guio

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 2 de abril de 2013
Àlex Baró Gil 12-10-12
ECONOMIA DE L’EMPRESA
ACTIVITAT REVISTA FORBES
1. Forbes és una revistapublicada als Estats Units, especialitzada en el món dels negocis i les finances. Fundada el 1917 per B.C Forbes. Cada any publica llistes que desperten gran interès en el mitjà dels negocis
2.Les trespersones més riques del món són Carlos Slim Helu i la seva família, Bill Gates i Warren Buffett.
Carlos Slim Helu i família: Tenen un valor de $69 B de la seva empresa, Telmex. Carlos porta 3 anysconsecutius en el primer lloc d’aquesta llista tot i que té $5 B menys que l’any passat.
Bill Gates: Té un valor de $61 B.
Warren Buffett:
3. El primer espanyol que trobem a la llista Forbes ésAmancio Ortega, el propietari de Zara, i es troba al cinquè lloc.
4. Les 5 persones més riques de l’Estat Espanyol són:
Amancio Ortega: La seva fabrica va passar de fabricar bates adiversificar-se i obrir la botiga de roba Zara. Té inversions diversificades i un important patrimoni immobiliari.
Isak Andic: Empresari español d’origen turc que és el fundador d’una de les grans competenciesde Zara, Mango. L’expansió del seu negoci va començar a Barcelona.
Juan Roig:
Rosalía Mera:
Daniel Badenes:
5. Les 5 empreses públiques més grans del món són Exxon Mobil, JPMorgan Chase, GeneralElectric, Royal Dutch Shell i ICBC.
6. Les 5 dones més poderoses del món són Angela Merkel (política), Hillary Clinton (política), Dilma Rouseff (política), Melinda Gates (humanitària) i JillAbramson (periodista).
7. Les 10 persones més poderoses del món són Barack Obama (president), Vladimir Putin (primer ministre), Hu Jintao (president), Angela Merkel (canseller), Bill Gates(co-president), Abdullah bin Abdul Aziz al Saud (rei), Papa Benedict XVI (papa), Ben Bernake (president de la reserva federal), Mark Zuckerberg (cofundador i president) i David Cameron (primer ministre)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia
  • Guia
  • Guia
  • Guia
  • Guia :)
  • Guia
  • Guia
  • Yo y mis guias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS