GUION UNICEF

Páginas: 5 (1051 palabras) Publicado: 14 de junio de 2015
PORTADA
Hola som la Nerea, la Iris I La Edurne I us explicarem una mica d'Unicef.

ÌNDEX
Us farem una petita presentació, us explicarem la fundació, el objectius, les fundacions que han ajudat, l'evolució, els àmbits d'acció, els llocs on te les seus, el perfil de professionals, tots els recursos, com es pot ajudar I la webgrafia.

PRESENTACIÓ
Hem escollit Unicef perquè de totes les ONG’s ensha semblat la més interessant i per que es una de les més importants del món i és coneguda internacionalment, en la qual ajuda a nens i a molta altra gent necessitada, de països en desenvolupament.
Hem treballat totes juntes, amb algun que d’altre problema però res que no s'hagi pogut arreglar, però que aixo es normal en tots el grups i ens hem repartit la feina a parts iguals i cadascuna hemaportat idees per que aquest treball es pugui fer.

FUNDACIÓ
Va ser fundat per la Assemblea General de les Nacions Unides a Nova York l’11 de desembre de 1946 amb el nom de United Nations Internacional Children’s Emergency Fund (Fons internacional d’emergència de les nacions unides per la infantesa), UNICEF, per treballar i per defensar els drets de la infància i aconseguir canvis reals i duradorsen la vida de milions de nens.
Unicef treballa en més de 190 països i territoris a traves de diferents programes i comitès nacionals des de fa ja 68 anys.

OBJECTIUS
Els objectius de les fons internacional d’emergència de les nacions unides per la infantesa són:

Supervivència i desenvolupament infantil: La supervivència es el principal dret que se’ls ha de garantir els nens i nenes

Educaciói igualtat de gènere: La educació és un dret humà fonamental Infància i el SIDA (VIH): El VIH/SIDA continua sent la principal infecció mortal del món.

Protecció infantil: A pesar de que tots els nens tenen dret a la protecció contra qualsevol forma de violència, explotació i abús, milions de nens de diferents llocs estan exposats aquest tipus de situacions.

Promoció de política i aliances:Unicef es centra en analitzar la repercussió que tenen sobre la infància les diferents polítiques públiques.

FUNDACIONS
-La Fundació FC Barcelona va renovar el seu compromís amb la infància.
- Meliá Hotels Internationa: va renovar la seva aliança amb Unicef
- Banco Santander: Va crear el compte Infantil Santander Pro Unicef
- Industrie Cartarie Tronchetti Ibérica : Va comprometre's a col·laborar ambUnicef comitè espanyol amb el projecte “Escoles en Mali”
- Grupo AXA: Va contribuir a finançar els programes de supervivència infantil
- La Fundación Probitas: van començar a implementar el programa Global Laboratory Initiative
- La Fundación Fútbol Profesional (FFP): Van organitzar la primera edició del partit solidari Champions for Life

EVOLUCIÓ
En 1954 es va firmar a Nova York un conveni entreUNICEF i Espanya per respondre a les necessitats dels nens del nostre país.
El 12 de abril de 1961 es va celebrar la primera reunió de la Associació d’amics d’UNICEF
En 1964 ja tenien delegacions a Madrid, Barcelona i València, i contaven amb el suport de 240 socis.
En Març de 1993 Unicef comitè Espanyol va rebre per part del govern el reconeixement de organització “d’utilitat pública”
JoaquínRuiz-Giménez, ex defensor del poble, es president de UNICEF Comitè Espanyol des de finals dels 80 fins l’any 2001. Durant el seu mandat va crear l'àrea d’educació per el desenvolupament.
Més de 15 personatges públics formen part de la família d’UNICEF comitè Espanyol, entre elles Pau Gasol, Ana Duato i Fernando Alonso.
En 2006 UNICEF va rebre el premi príncep d'Astúries de la concòrdia.

AMBITSD'ACCIÓ
Europa Central i de l'est i comunitat d'Estats independents, Països industrialitzats, Àfrica oriental i meridional, Orient Mitjà i Àfrica del Nord, Àsia meridional, Àfrica occidental i central, Amèrica Llatina i el Carib, Àsia oriental i el Pacífic

LLOCS
La funció de les oficines de terreny i oficines regionals, és planificar i avaluar els programes de cooperació que desenvolupen en més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Unicef
  • unicef
  • Unicef
  • Unicef
  • LA UNICEF
  • Unicef
  • unicef
  • Unicef

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS