Guion

Páginas: 3 (692 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2012
Tots i ningú
Miquel Tejero Casasnovas
26-10-2012

Personatges principals

Paula
Una noia de 18 anys amb els cabells llargs negres i ondulats, ulls molt foscos i grans, llavis perfilats i pellmorena. És més aviat baixeta i vesteix un estil propi, barreja de “hippi i pija”
Té un caràcter molt obert, diu tot el que se li passa pel cap sense ofendre. És molt transparent a nivell delssentiments i normalment es mostra mol alegre i il·lusionada per fer qualsevol cosa. Té canvis de personalitat gairebé bipolars, ja que pot ser que un dia estigui trista i ni ella sàpiga el perquè, tot iaixí ho accepta i no es preocupa. Demostra cóm s’estima a les persones properes.

Adrià
Un jove de 19 anys pèl-roig, alt, ample d’espatlles i prim. Vesteix un estil més habiat hippie però amb gràcia,sense anar tirat.
Té una personalitat, d’entrada poc emprenedora, però si troba alguna cosa que el motiva ho treballa al màxim. Té un caràcter tranquil, no es vol fer notar. És serio però se’l veufeliç .Creu que t’has de conformar amb tot el que la vida t’ofereix, per això aprecia tot el que té i alhora té poca iniciativa per fer les coses.

Demian
Jove de 18 anys amb el cabell rapat casi al0, bastant esquifit i baixet. Vesteix sempre robes amples de colors terrosos (marró, taronja, groc, vermell...). No és gens xerrador, sempre observa i somriu. És el personatge més passiu fins alfinal, que és decisiu per al desenvolupament del clímax. Podríem dir que és el savi de la història.

Sinopsis

Dos amics, veïns, de l’infància, Paula i Demian, tenen un grup de música: ell ésbaixista i ella cantant. Als inicis de la formació del grup entra a les seves vides l’Adrià que, atret per la veu de la cantant, els coneix i acaba sent la parella de la Paula. Més endavant en Demian trobauna guitarra a un contenidor i li proposa a l’Adrià que provi de tocar-la. Gràcies a això descobreixen que té una facilitat sorprenent per fer-ho i l’incorporen al grup musical. El grup comença a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • guion
  • guiones
  • Guiones
  • Guion
  • guion
  • GUion
  • guion
  • guion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS