Guía para conectarse a eduroam

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2011
Guia de configuració per Leopard i Snow Leopard (10.5 i 10.6)
Aquest document explica pas per pas com configurar un portàtil MAC amb sistema operatiu Leopard (10.5) i Snow Leopard (10.6) a la xarxawifi eduroam.
* En la barra d'eines cliqueu en la icona i assegureu-vos que l'Airport estigui desconnectat. A continuació, torneu a clicar sobre la mateixa icona i seleccioneu Obrir preferènciesde xarxa (Open Network Preferences).

* Ara s'ha obert la finestra de xarxes (Network). Assegureu-vos de que el dispositiu de xarxa seleccionat es l'Airport, després fer clic al botó de Opcionsavançades (Advanced).

* Compte: si el cadenat de l'angle inferior esquerre està tancat caldrà obrir-lo. Per fer això cal que cliqueu sobre el cadenat; us demanarà un nom de usuari i la sevacontrasenya. L'usuari que utilitzeu per desbloquejar el cadenat haurà de tenir permisos d'administrador.
* Escolliu la pestanya 802.1X. Cliqueu el símbol "+" i seleccioneu el botó Afegir perfild'usuari (Add User Profile).

* Selecciona el nom del Perfil d'usuari (eduroam), escriviu el vostre nom d'usuari de Campus Global (seguit de @upf.edu) i la vostra contrasenya. A continuació, a lacasella de "Red Inalámbrica" escriviu "eduroam" i marqueu la casella de TTLS com a mètode d'autentificació.

* Un cop seleccionat TTLS cliqueu el botó Configurar (Configure). En la següentfinestra seleccioneu PAP comAutenticació TTLS interna (TTLS Inner Authentication); a la casella Identificació Externa (Outer Identify) poseu-hi anonymous@upf.edu  i clique "OK" per finalitzar laconfiguració TTLS.  

* Cliqueu el botó "OK" per finalitzar la configuració 802.1X, i després feu un altre clic al botó Aplicar (Apply).
* Ara, torneu a fer clic a Avançades (Advanced) iescolliu Airport. Cliqueu el símbol "+" com mostra la següent imatge.

* Seleccioneu  eduroam com a Nombre de la red, desprès seleccioneu WPA2 Enterprise en l'apartat deSeguridad. En la casella de 802.1X....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guía De Conectivos
  • Guia conectar mysql con vbnet
  • guia tejido conectivo
  • Elementos para conectarse a internet
  • Conectivos para trabjos de grado
  • DESCONECTATE PARA QUE TE CONECTES
  • Elementos para conectarse a internet
  • Conectados por la vida y para la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS