gvhhhhhhhhhh

Páginas: 2 (280 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2014


REBELDESUN LLIBRE QUE A TOT ADOLESCENT L'HI AGRADA




El llibre rebeldes, narra la història de dos grups socials de la ciutat de Nova York. Uns, anomenats Socs (Social),que són el grup dels rics de la ciutat, els que vesteixen amb la millor roba, i els que porten els millors cotxes. Per altra banda, està el grup dels protagonistes de la història, elsanomenats Greasers, aquests, que no estan tan afavorits en l'economia, i que a vegades, certifiquen que estan per sota de la baixa classe social, no vesteixen roba elegant, i elsseus cotxes són vells i trucats. La història la protagonitza en Ponyboy, que forma part del grup dels greasers, però la verdadera emoció d'aquest llibre, comença després d'unterrible assassinat que cometen en Ponyboy i un amic seu.

Sens dubte aquest, és un dels millors llibres que eh llegit mai, i no en tinc cap dubte de què a altra gent com jo, sillegissin aquest llibre, pensarien el mateix que.
La història la narra en Ponyboy, el membre més petit dels Greasers, que només te 14 anys.
Potser és per aquest motiuque aquest llibre sigui tant bo, potser ens sentim identificats amb el protagonista, ja que en molts cassos, ell té el mateix pensament que molts de nosaltres.
Aquest és un llibre, queencara que hagis de deixar de llegir, t'agradaria seguir llegint una pàgina més per poder saber millor la història.
Pode el motiu d'aquesta identificació amb en Ponyboy, vinguide l'autora,
Susan E. Hilton, que va redactar aquest llibre amb només 17 anys, i que pode per aquest motiu, el protagonista de 14 anys estigui tan ben representat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS