H20

Páginas: 3 (683 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2015

L'aigua: un bé necessari però escàs



¿Cóm és d'important l'aigua per nosaltres? ¿Qui més l'utilitza a part de nosaltres?

L'aigua és un bé necessari per a les persones que la podem consumirdirectament o la podem utilitzar per diversos usos. El nostre grup, "els agrupa2", hem realitzat la següent classificació sobre els usos i lo que suposa l'aigua per nosaltres. La classificació consta dequatre grups que engloben diferents termes de l'aigua, que són: la geologia, l'oci, l'industria i la seva importància.


El nostre grup creu que l’aigua té una gran importància en l’àmbit dela industria ja que és necessària per la producció de molts productes, ja sigui perquè estan compostos per aigua o que en el seu procés d’elaboració hi hagut una gran quantitat d’aigua en el seu procés. També ésnecessària per refrigerar tota la maquinària utilitzada tant en els indústries com a les plantes de producció d’energia, i una de les raons més importants, es que gràcies a la indústria hem pogutviure en llocs de difícil accés d’aigua a traves de la potabilització de les aigües mitjançant les depuradores.
Una altre manera que tenen les industries de fer servir l’aigua com a recurs es produintenergia. Hi ha moltes plantes hidroelèctriques que aprofiten el corrent de l’aigua per fer energia. També tant a l’agricultura com a la cuina ha jugat un paper molt important.
Tot hi així, no totés bo ja que per culpa de l’industria hi ha més contaminació al planeta per l'emissió de gasos a l’atmosfera o la hora de dipositar productes perjudicials a l’aigua, ha convertit l’aigua del planeta el mar,rius i oceans en aigües residuals. També ha causat un gran impacte visual i un gran desaprofitament de l’aigua per part de les indústries al fabricar productes o refrigerant les màquines



Després,deixant a part l'industria, trobem l'oci relacionat amb l'aigua. Tot i que l'aigua és un element eteri amb poca prestació als sentits de l'oci fa que, amb l'aigua es puguin fer activitat divertides...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hormigon h20
  • ELECTROLISIS DEL H20
  • Ensayo H20
  • h20 composicion
  • H20
  • Cimbrados H20 Español
  • H20 simulador
  • Carbohidratos Cn(H20)N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS