Hackers

Páginas: 3 (663 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2014


HACKERS

-Fes un breu resum sobre la història dels hackers i explica què són els pirates informàtics:
Es diu, que el terme “hacker” va néixer dels programadors de Massachusetts Institute ofTechnology (MIT), que, en els anys 60, per utilitzar “hacks”, es van dir a ells mateixos “hackers”, per indicar que podien fer programes millors i encara més eficaços, o que feien coses que ningú altreabans havia pogut fer.
Els pirates informàtics són aquells qui adopten per negoci la reproducció, apropiació i distribució amb ànims de lucre, i, a gran escala, aquells que s'apropien de diferentsmedis i continguts com ara software, vídeos i música, els quals no poseeixen llicència o permís del seu autor, generalment fent ús d'un ordinador.

-Què vol dir el terme “hacktivista”?
El terme“hacktivista” és un acrònim de les paraules “hacker” i activista.
Sovint s'entén per l'escriptura de codi per promoure una ideologia política, generalment promovent polítiques tals com la llibertatd'expressió, drets humans i l'ètica de la informació.
Els actes del “hacktivisme” són portats a terme sota la creença de que la utilització del codi tindrà efectes de palanca similars al activisme regularo a la desobedència civil.
Es basa en la idea de que molt poca gent pot escriure el codi, pero el codi afecta a molta gent.

-Què és un cracker?
Un cracker és una persona que incompleix unsistema de seguretat. Aquests personatges poden estar motivats per diverses raons, incluint ànims de lucre o protesta.
Aquest utilitza els seus coneixements per envair sistemes, desxifrar claus icontrasenyes de programes i algoritmes d'encriptació, ja sigui per poder jugar a jocs sense un CD-ROM, o generar una clau de registre falsa per un determinat programa, robar dades personals, o cometrealtres delictes informàtics.


-La filosofia “hacker” implica fer un mal ús de les tecnologies?
No sempre la filosofia “hacker” implica fer un mal ús de les tecnologies, ja que, a diferència dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hackers
  • Hackers
  • hackers
  • Hackers
  • Hackers
  • Hackers
  • hackers
  • hackers

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS