hadada

Páginas: 2 (304 palabras) Publicado: 11 de junio de 2013
Plataforma d’Afectats contra la Hipoteca


Des del 2009 que es va crear la PAH s'han engegat diferents campanyes per lluitar contra la vulneració de dret a un habitatgedigne avui dia que milers de persones a causa de la crisi ens veiem incapaces de continuar pagant la nostra hipoteca o lloguer.
En la meva opinió, aquesta és una granorganització. Defensa els drets dels qui no poden pagar la hipoteca, en aquests moments tan durs de la crisis. Aquest tipus de plataformes són necessàries en la nostra societatavui en dia, ja que faciliten la vida als demés i ens manté units en els moments difícils. Degut a això, estic a favor de la PAH per la seva gran labor en la societatcontemporània i els seus múltiples moviments en contra del desallotjament de persones, que és un dels principals temes que tracten. També, s’encarreguen de perseguir la reapropiació ciutadana d’aquells habitatges buits en mans d’entitats financeres i de fer veure als ajuntaments la greu problemàtica que afecta més de 300000 famílies en tot l’estat.A part de tot això, el 30 de març de 2010 la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca presentava públicament en el col·legi d'advocats de Barcelona i davant una gran expectacióper part dels mitjans de comunicació, la proposta de modificació de llei per regular la dació en pagament, de manera que, en els casos de residència habitual i deutors debona fe, si el banc executa la hipoteca i es queda l'habitatge, el deute quedi liquidada, com succeeix en altres països de la UE o a EUA. Aquesta proposta encara segueix enpeu.
Per tot això i més, la PAH es mereix el nostre reconeixement i ajuda per que puguin continuar fen el bé per totes aquestes persones.






ORIOL GUARDIÀ
4A
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hades
  • Las Hadas
  • HADAS
  • Hadas
  • Hadas
  • Hadas
  • Hadas
  • hades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS