Hamlet

Páginas: 3 (733 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2011
HAMLET

A Hamlet les principals dones són dues: La reina i Ofèlia. A l’obra tenen un paper molt important en l’aspecte de relacionar coses i conceptes. Es a dir, la reina i Ofèlia influeixen en labogeria de Hamlet. En canvi a l’hora de tenir la paraula la dona no val res, no tenen opinió. La reina es la que encara es salva una mica, pot decidir més coses que Ofèlia.

Aquest problema amb lesdones no només passa a l’obra, sinó que també passava aquella època. A l’hora de representar les obres de teatre no hi havien dones, les dones eren hombes disfressats. Per això s’intentava fer obresde teatre amb poques dones, perquè els homes que les representaven eren joves que encara no tenien barba i no hi havia gaires nois joves al teatre. Justament aquesta és l’intenció de Shakespeare, i hoaconsegueix.

Les dones:

La reina: representa la infidelitat, és una dona capaç de casar-se amb qualsevol per mantenir el títol de reina de Dinamarca.
La reina acaba morint injustament, morper una trampa, beu una copa de vi enverinada, i aquesta copa no va per ella. Però podem arribar a pensar que ella ja sap que la copa està enverinada, perquè el rei l’avisa de que no begui, i igualmentella beu. Es podria dir que és un suïcidi. El suïcidi en aquella època estava mal vist, perquè quan et suïcides no vas al cel vas directament a l’infern. I anar a l’infern és el pitjor que et potpassar, és terrible.

Ofèlia: És la filla de Polòni, termina boja per amor. És la víctima innocent de la història. Representa la bondat, la delicadesa, la sutilesa, és el contrapunt de Claudi.

Ofèliaacaba morint en un bon lloc, es a dir, ella es com una nimfa, sempre parlant de la naturalesa, de l’aigua, i acaba ofegada al riu. És com contradictori, l’aigua que és la vida, per a ella és la mort.Aquests dos personatges representen la forma eròtica, les culpables de la temptació.

Les dones són utilitzades, més ben dit Ofèlia, és utilitzada per saber quin és el problema de Hamlet....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hamlet
  • Hamlet
  • HAMLET
  • Hamlet
  • hamlet
  • Hamlet
  • hamlet
  • Hamlet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS