Handboek Parkeren

Páginas: 3 (648 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2012
handboek parkerenSchiphol
Parkeren op Schiphol is erg prijzig. Voor 10 dagen parkeren op de nationale luchthaven bent u al gauw 90 euro kwijt. Een goed alternatief is de trein aangezien stationSchiphol pal onder de luchthaven ligt. Plan uw treinreis wel altijd ruim in verband met eventuele vertragingen bij de NS.

P+R locaties
Op de P+R terreinen bij Amsterdam (zie hoofdstuk Amsterdam) magu maximaal 4 dagen (96 uur) parkeren voor het P+R tarief. Daarna geldt het normale parkeertarief. Voor 4 dagen op een P+R terrein betaalt u 24 euro terwijl parkeren bij Schiphol voor de eerste 4dagen al gauw 40 euro kost, zo niet meer. Vanaf P+R Sloterdijk bent u met de trein in 12 minuten op Schiphol. Let wel op uw vluchtschema voor de terugreis omdat de treinen naar Sloterdijk ‘s nachts nietrijden.

Parkeerterreinen
Op en rondom Schiphol liggen verschillende parkeerterreinen waar u betaald kunt parkeren. De terreinen verschillen in prijs en in de verbinding met het vliegveld. Veelparkeermogelijkheden adverteren met de prijs per dag maar de opbouw van de tarieven is verschillend. Op sommige terreinen is lang parkeren relatief goedkoop op andere juist kort parkeren. Schipholzelf biedt een aantal parkeermogelijkheden zoals Smart Parking vanaf 5 euro per dag. De verbinding met de luchthaven is erg goed maar de parkeerplaatsen van Schiphol zijn niet altijd de goedkoopste.Voor Smart Parking moet u overigens minimaal een week van te voren reserveren. Voor meer informatie kijk op www.schiphol.nl Hieronder vindt u een lijst van overige aanbieders. Als voorbeeld nemen wijhier www.easypark2fly.com. Bij Easypark2fly betaalt u voor 1 tot en met 7 dagen 50 euro. Voor elke dag langer dan 7 euro betaalt u 5 euro per dag. Voor lang parkeren (langer dan 7 dagen) isEasypark2fly daarmee een van de goedkoopste. Voor kort parkeren (7 dagen of korter) zijn andere aanbieders meestal goedkoper. Voor een actueel overzicht kijk op onze website www.parkeerinformatie.com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS