hannah arendt

Páginas: 4 (832 palabras) Publicado: 15 de enero de 2014

L' EFECTE NEGATIU DELS VIDEOJOCS, LA TELEVISIÓ I DELS ORDINADORS A LA SOCIETAT ACTUAL

L'obesitat és un problema molt greu que s'ha anat expandint-se durant el pas dels anys. Cada vegada hi hamés gent amb sobrepès, però el problema no és la quantitat de gent que hi ha que tingui aquest problema, sinó que cada cop hi ha gent que és obesa amb menys anys de vida, és a dir, el que se'n diul'obesitat infantil. L'obesitat infantil és la gran conseqüència i el resultat de les últimes tecnologies, és a dir, l'aparició dels videojocs, dels mòbils, de la televisió i de l'ordinador.
Evidentment,tots els joves volem estar a les últimes modes de la societat actual. De fet, si no volguéssim això, d'alguna manera també tindríem un problema d'aïllament social. Ens agrada a tots, inclosa la gentgran, mirar la televisió, xatejar amb els amics o estar-nos al ordinador o al mòbil el temps que desitgem. La gran diferència entre els joves i la gent gran és com fem servir aquestes tecnologies iquin temps hi dediquem. Per exemple, una persona gran s'hi estarà un temps determinat mirant la televisió, però un adolescent s'hi pot estar tota la tarda mirant tots els partits de futbol que facin perla televisió. Per tant, aquest temps que aquesta persona està davant la pantalla podria ser molt aprofitable com per exemple anar a córrer, anar a jugar a bàsquet o simplement, anar a treure el gos apassejar. Amb una mica d'esforç físic, el cos ho nota i automàticament crema unes calories que no les gastaries rascant-se la panxa i mirant la televisió amb unes crispetes.
Després d'explicar lesconseqüències que té la televisió sobre l'obesitat, ara és el torn dels videojocs. L'origen de les consoles és a finals dels anys 80 però el boom d'aquestes és a finals del segle XX i inicis del segleXXI, és a dir, d'alguna forma coincideix amb l'augment de l'obesitat, sobretot infantil. El tema dels videojocs és una plataforma que afecta més a la població masculina que a la femenina. L' ús...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hannah arendt
  • Hannah Arendt
  • Hannah Arendt
  • Hannah arendt
  • Hannah Arendt
  • Hannah Arendt
  • Hannah Arendt
  • Hannah Arendt

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS