Harry Popoter

Páginas: 12 (2771 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2012
La Fugida
En Harry es troba a casa dels seus oncles, estan a punt de rebre una important visita. Els seus oncles l'adverteixen que aquestes persones no saben res de la seva existència, de manera que no ha de fer cap soroll. Quan en Harry arriba a la seva habitació, troba a un elf domèstic, en Dobby que l'hi adverteix que no ha de tornar a Hogwarts, ja que uns esdeveniments malignes estan a puntde succeir, però quan en Dobby està a punt de revelar com és el seu amo sempre acabava golpejant-se. En Dobby usa màgia dintre de la casa d'en Harry fent volar un pastís de la tieta Petúnia, per la qual ell rep una carta d'advertiment del Ministeri de Màgia, dient-li que no pot fer màgia a casa, que la següent vegada que fes ús de la màgia podria ser expulsat de Hogwarts.
En Harry es queda a laseva casa, deprimit, per no poder sortir. De cop, a la nit, el millor amic d'en Harry, Ron Weasley, arriba en un cotxe volador i en Harry pot escapar per molt poc, al costat d'en Fred i en George, els germans bessons d'en Ron. A l'arribar a la casa d'en Ron, el Cau, la mare d'ells esclata de fúria contra els seus fills, encara que tracta molt amablement a en Harry. En Harry, per primera vegada,coneix al pare d'en Ron, que treballa al Ministeri, i a la Ginny, la germana d'en Ron, que entrarà aquest curs al col·legi. Però que sempre es ponsava nerviosa quan estava a la mateixa habitació que en Harry.
Mitjançant la pols migratòria (que permet als mags transportar-se d'un lloc a un altre utilitzant la seva xemeneia), els Weasley poden arriben a la Ronda d'Alla. Quan és el torn d'en Harry,pronuncia malament el nom de la seva destinació i arriba a la ronda de Golallop, una ronda maligne per a mags perversos. Aquí veu entrar a en Draco Malfoy i al seu pare, en Lucius Malfoy. Quan es pot escapar, arriba a la botiga que desitjava, per a comprar els seus llibres. Allà es troba amb l'Hermione Granger, que és molt amiga seva. A la botiga, algú anomenat Gilbert Decors firma autògrafs, i ésmolt famós per ser un dels mags amb més coneixement i experiències del món. Aquest mag reconeix a en Harry i li dóna tota la colecció dels seus llibres i anuncia que ell serà el professor de Defensa contra les Forces del Mal a Hogwarts. En Lucius Malfoy apareix, i es burla dels Weasley. Li pren un llibre de la Ginny del col·legi per a veure'l, i després l'hi retorna.
Quan volen anar a l'exprésde Hogwarts, en Harry i en Ron no poden creuar la barrera que els deixa arribar al tren, ja que en Dobby la va bloquejar amb màgia. Ells decideixen utilitzar el cotxe volador per a arribar al castell, però al fer-ho, xoquen contra el Pi Cabaralla. La vareta d'en Ron es trenca. L'Snape està a punt d'acomiadar-los del col·legi, però no ho pot fer-ho perquè la professora McGonagall és la professora de laresidència d'en Harry i en Ron, encara que en el matí següent a en Ron li arriba un xiulet, una carta "escrita" a veu, redactada per la seva mare, renyant-lo, que com va poder ser capaç de fer servir el cotxe.
[modifica]La pintada a la paret
A l'adonar-se que en Gilbert Decors és el nou professor de Defensa Contra les Forces del Mal, en Harry i en Ron s'adonen de la seva inexperiència (encaraque els seus llibres diguin el contrari). Arriben els entrenaments de Quidditch de nou, i en Harry és buscador del seu equip, com l'any anterior.
En Malfoy és triat buscador de l'equip de Quidditch de Slytherin, ja que el seu pare els ha regalat a tot l'equip escombres Nimbus 2001. Quan l'Hermione diu que els de Gryffindor, a diferència d'ell, no compren els seus llocs a l'equip, en Malfoy lidiu sang de fang. Encara que en Harry no sap què vol dir això, en Ron, en Fred i en George tracten de copejar a en Malfoy per aquesta expressió. En Ron utilitza la seva vareta trencada perquè a en Malfoy li apareguin llimacs a la boca, però l'encanteri li rebota contra ell. En Harry i l'Hermione s'enduen a en Ron amb en Hagrid, i aquí és explicat que sang de fang és un insult per als mags fills de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • capitulo 7 dee harry popoter
  • popotes
  • Historia Popote
  • harry
  • Harry
  • Harry
  • haRRY
  • harry

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS