hasma

Páginas: 3 (600 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
---PLANS

--Els PLANS fan referència a la proximitat de la càmera a la realitat quan es realitza una fotografia o es registra una presa. Els principals plans que s'utilitzen, dels més llunyans alsmés pròxims, són: Plans Descriptius, Plans Narratius i Plans Expressius.


--P. Descriptius (descriuen el lloc on es realitza l'acció):

- GRAN PLA GENERAL. Presenta un escenari molt ampli en elqual pot haver-hi múltiples personatges. Hi ha molta distància entre la càmera i l'objecte que es registra. Té sobretot un valor descriptiu. El més important és que es vegi bé l'espai, l'ambient, elpaisatge en el qual les persones estan immerses. El gran pla general també pot adquirir un valor expressiu quan es vol destacar la solitud o petitesa de les persones dins de l'entorn que els envolta.-PLA GENERAL Presenta un escenari ampli en el qual es poden distingir bastant bé els personatges.
Té sobretot un valor descriptiu. Situa els personatges en l'entorn on es desenvolupa l'acció.Indica quina és la persona que realitza l'acció i on està situada (actua com el subjecte d'una frase); però també pot mostrar diverses persones sense que cap d'elles destaqui més que les altres. El plageneral permet apreciar bastant bé l'acció que desenvolupen els personatges, de manera que també aporta un cert valor narratiu.


--P. Narratius (narren l'acció que es desenvolupa):


- PLASENCER. És ja un pla més pròxim que pot tenir com límits de la pantalla el cap i els peus del personatge principal, que per tant es veu sencer. Aporta sobretot un valor narratiu, ja que mostra perfectamentl'acció que desenvolupen els personatges. El pla sencer també pot tenir cert valor descriptiu, ja que permet apreciar les característiques físiques generals del personatge.

- PLA AMERICÀ. És un plamitjà ampliat que mostra els personatges des del cap fins als genolls.
En aquest pla el que interessa sobretot és mostrar la cara i les mans dels protagonistes, per tant té un valor narratiu i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hasme
  • Hasma
  • HASM Aplicacion
  • hasm
  • abdul hasmed
  • Hasma bronquial
  • hasma vivi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS