hatanas

Páginas: 3 (539 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
LES MEVES VIVÈNCIES ESPORTVIES
Des de ven petit, he practicat esports. Amb 6 anys, em vaig apuntar a l’equip de l’escola de futbol sala. Allà jugava amb tots els amics. No hi havia una lliga ambposicions, sinó que tots els partits eren amistosos. Tot i això, com que jugàvem tots els amics i érem molt bons, no vam perdre cap partit. Amb el temps, dos dels que feien tirar l’equip endavant vanmarxar a un club, però jo em vaig quedar, ja que encara hi havien amics a l’equip i s’hauria ensorrat si tots haguéssim marxat . De manera que vaig seguir jugant a l’escola fins a 6è, i encara que novam guanyar tants partits com en altres temps, si la lliga hagués estat real, hauríem quedat bastant amunt.
Quan vaig començar 1r d’ESO , me’n vaig anar al Santes Creus. Allà vaig començar a ferfutbol 11. Com que era nou al club, em van posar en un equip que no em pertocava, ja que eren més grans que jo. Als primers partits, no vaig jugar gaire, però al mig de la temporada ja m’havia guanyat mésla confiança de l’equip i jugava més. Al final de temporada jugava molt.
En acabar el curs, vaig decidir tornar al futbol sala, i com que hi tenia amics, me’n vaig anar al Castellvell. Allà vamcomençar molt bé la temporada vam guanyar tots els partits i jugava tot el temps. A mitjans de temporada però vam perdre un partit i una mala ratxa ens va caure a sobre.
Finalment la vam poder remuntar,però no vam poder quedar primers. Com que em va agradar molt i tenia molt bona relació amb els companys, m’hi he quedat, i aquest any hi segueixo jugant. Ara ja hem passat la pre-temporada i al’octubre començarem els partits oficials.
També a l’hivern, he anat a esquiar.Com que hi vaig anar en dies espontanis, no tinc un gran nivell, però m’agrada i ho disfruto molt. L’any passat però, a mon pareli va sortir una hèrnia i ma mare ja tenia el genoll una mica fotut, de manera que encara no hem tornat a esquiar.
A part del futbol, des de ven petit he fet moltes hores de natació, cada estiu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS