Hawaii i la sopa de plastico

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 20 de abril de 2010
Efectes sobre Hawaii i els animals

Al nord del arxipèlag Hawaià s’utilitzen xarxes per netejar l’oceà abans de que el plàstic es trenqui en partícules i danyi els esculls hawaians. Només es unapetita part, però una part que fa molt mal als corals, les foques tropicals i les tortugues.

Les tasques de neteja no son unes tasques fàcils ja que si no fa bon temps o hi ha onatge o vents fortsaquestes parts de plàstics s’enfonsen fins als fons marins i quan intenten agafar aquestes parts de plàstics als fons marins que son plens de corals amb les xarxes destrossen els corals i això fa que latasca de recollida de plàstics sigui mes complicada, sense tenir en compte les partícules de plàstics que no es poden atrapar ni destruir.

Com he explicat abans els plàstics es trenquen en petitespartícules les quals son molt tòxiques i tenen efectes nocius per als animals, ja que els trossos més grans son tragats per les aus en un intent de capturar una pressa que han confós, i molts altresanimals que moren al tragar les petites partícules de plàstic que floten a l’aigua, a vegades ofegats per elles i d’altres de gana, ja que aquestes partícules omplen els estomacs dels animals que nopoden digerir-les i tenen contínuament la sensació de tenir els estomacs plens, fent que no busquin menja. En una ocasió es va trobar una tortuga morta a Hawaii aquesta tenia milers i milers de trossosde plàstics al estomac e budells.

S’han trobat en animals morts objectes i coses com ara:

– Taps d’ampolles.

– Globus.

– Bosses de plàstic.

– Trossos de plàstic.– Xeringues.

– Cigarretes.

– Raspalls de dents.

Ja no només parlem de que els animals puguin menjar o no aquestes petites partícules de plàstics si no que molts animals quedenatrapats en restes de xarxes, inclús petites criatures queden enredades en filaments de plàstic, hi ha animals que queden atrapats en anelles de plàstic i creixen deformats o be moren asfixiats. Segons...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Sopa De Plástico
  • La sopa de plastico
  • Sopa De Plastico
  • PLASTICOS I
  • Nuevo Continente ( Sopa De Plástico)
  • Protocol A Corea Del Sud I A Hawaii
  • Pdf. Visual I Plàstica.
  • Visual i plastica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS