hbhagv

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
Dolores (Dorothy): La Dolores és el personatge principal de tota l'obra. La història gira al seu voltant, li diuen la salvatge. Quan ella arriba a casa d'en Quim, des de Moon (un poble d'EEUU), técatorze anys i no sap parlar el català, només parla anglès, però al llarg del temps aprèn l'idioma, a menjar, comportar-se i vestir-se correctament. Són set anys els que viu amb en Quim, en aquests setanys hi veiem grans canvis, creix: li canvia el cos, la manera de pensar, de viure... per tant és un personatge rodó en el qual hi trobem grans canvis.

Té una particularitat en el seu aspete físicen el la que el Quim no pot parar de mirar-la: els seus cabells, són llargs, vermells i arrissats, que li fan conjunt amb la seva cara pigada. No sap si té arrels algun lloc. Al final, sap que ha detornar a Moon, que barcelona no és hi té cap arrel. Li sap greu tornar, perquè s'estima massa a en Quim, però s'hi veu “obligada”.

Joaquim Simon: En quim havia viscut, de jove a EEUU, i allà vaconèixer a en Jack Thurber, qui li va enviar la Dolores, a la qui en Quim adopta i li fa de padrastra. L'amor que sent per ella és massa gran, és un amor que el porta a maltractaments cap a ella. El seuamor és un amor boig. Té uns seixant-cinc anys.

Victòria: Serventa del Quim i de la Dolores, s'estima molt a la Dolores, per molt que no ho demostri, se li nota. Diu que en Quim és un vell boig, nol'aprecia per a res. Quan la Victòria mor, la casa queda molt buida i ni en Quim ni la Dolores saben que fer.

PERSONATGES SECUNDARIS:

Joan Carnisser: Millor amic del Quim, ho sap tot d'ell i enpart, també reconeix que està una mica boig i que sent massa amor per la Dolores. Personatge líneal ja que practicament no sofreix canvis.

Jack Thurber: Va ser el millor amic d'en Quim quan vivia aEEUU, ell el va ajudar perquè en Quim venia de lluny i estava perdut.

En Jack va violar a la Dolores. És un personatge rodó, perqyè ens explica els canvis que ha fet des de que va conèixer al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS