Higiene Postural

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2013
1ºFigura:-Postura correcta per a dormir i no fernos mal a l'esquena, ja que l'esquena sempre te que estar recta.
2ºFigura:-La postura correcta es la de la dreta, j QUE PER POSAR LES COSES A UN LLOCALT ES TE QUE OSAR UNA CADIRE, PER ESTAR AMB UNA BONA POSICIO I FER BEÉ LA FORÇA
3ºFigura:-Postura correcta per a estar segut sense danyar les cames, i tenir una bona posicio de la esquena, perque alpas del temps podriem quedar amb l'esquena torta o geperuda.
4ºFigura:-Postura correcta per estar asegut a l'ordinador sense ferte mal les cames, ja que les cames sempre es tenen que mentenir enposicio recta i tocant amb el peus a terra(tenir una cadire desent).
5ºFigura: Es la postura correcta per estar molt de temps dret, ja que ens cansariem i apart la posicio de l'esquena mai siria lamateixa aaniria a pitjo sensetenir el taburet.



1ºFigura:-Posició correcta a l'esquerra per planxar i posant una ma sobre la taula taula de la planxa,.
2ºFigura:-Posició correcta a l'esquerra perrentarnos les dents, sense doblegar l'esquena, sino flexionant els genolls i apropant les mans a la aixeta.
3ºFigura:-Posició correcta a l'esquerra per pasar l'aspirador, sense doblegar l'esquena,sino flexonant una mica els genolls i mantenint l'esquena recta.
4ºFigura:-Posició correcta a l'esquerra per pasar la granera amb la posició correcta de l'esquena, sense flexionar els genolls1ºFigura:Posició correcta a la dreta per rentarnos les dents mantenint l'esquena recta sense flexionarla, amb l'ajuda de la mà.
2ºFigura:Posició correcta a la dreta per restarnos les mans , mantenintl'esquena recta i amb suport d'un taburet, per tenirmés facilitat.


La posició correcta per dur la motxilla es la imatge de la dreta ja que d'aquesta forma l'esquena i les espatlles, aixi a un futurno tenir l'esquna torta.


Forma correcta d'agafar alguna cosa d'en terra, flexionant els genolls i per fer força amb tot el cos no només amb els braços, perque parjudica a l'esquena.

Forma...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Higiene Postural
  • Higiene postural
  • Higiene Postural
  • Higiene Postural
  • Higiene Postural
  • HIGIENE POSTURAL
  • Higiene postural
  • higiene postural

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS