Hiperrealismo

Páginas: 3 (578 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
La Separació (1896)
(Eduard Munich)


- En aquest quadre veiem un personatge, ombrívol, vestit de negre, amb el color de la pell fosca i una expressió trista. També veiem que te una ma al cor,I aquesta te una tonalitat grogosa, I el marge de color vermell.
Veiem també una noia de cabells daurats, amb un vestit blanc, grogós, de pell blanca, que s’allunya del personatge de l’esquerra,deixant que els seus cabells es fonguin amb el paissatge.
Tota aquesta escena passa en un paisatge coster amb vegetació. El color del mar és gris, i el cel d’un color apagat.


- Eduard Munch, vatenir sempre un “trauma” amb les dones. La majoria dels seus quadres mostren dones, exemple de la seva obsessió.


- Aquest quadre ens mostra un personatge, que pel seu color fosc, brut, designatristesa. La seva expressió és de profund lament, pero interior, ja que no plora ni crida, simplement calla. El color de la pell d’aquest personatge és molt fosc, això el fa trist i apagat. Té una ma alpit, aquesta és al lloc on és el cor, i la mà esta borejada per un color roig. Això mostra dolor, ara si. Clar dolor per algun succés que enfosqueix el cor de l’home. Podem veure que just davant del’home hi ha una mena d’arbust, amb les fulles ataronjades, com si fos plena tardor, això fa la sensació de que l’home esta tant trist que tot el que hi ha al seu voltant s’apaga, també podem veure-ho enl’arbre, que sense fulles és fred i pobre.


La dona , en canvi és de colors vius. Juga amb les tonalitats grogues, que mostres puresa, lluminositat i bellesa. Aquesta té aspecte de ser una donajove, per la curva suau que fa la seva barbeta, i el llarg coll. Els cabells rossos de la noia, s’estiren cap al cap del noi, donant la sensació de que aquesta s’enva, però que en el record de l’home,encara hi resta un trosset de la noia.
També veiem que aquesta noia du un vestit daurat, que en la seva base, es comfont amb la sorra del que sembla ser una costa. Això en podria donar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hiperrealismo
  • Hiperrealismo
  • Hiperrealismo
  • Hiperrealismo
  • La hiperrealidad
  • El Hiperrealismo
  • Hiperrealismo
  • Hiperrealismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS