història

Páginas: 4 (995 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2014
HISTÒRIA DE VIDA: ciutat és un art_ gràcies Ricard Huerta congrés
Introducció al que després parlaré. Com em costa afrontar-m’hi, quina és la meva intenció amb la història de vida, què esperod’ella? Què ha sigut el que m’ha portat a fer-ho d’aquest tema? Quadre Perec.
Què sentia dels altres abans de començar l’assignatura sobre l’assignatura i sobre la història de vida? A la història de vidasem va fer una muntanya i hagués preferit unes pautes a les que he estat sempre acostumada, però ara ho prefereix així perquè sóc lliure i escriure el que jo vull. Això es el que hem d’aconseguir com afuturs mestres, autonomia i autogestió. Què havia fet semblant sense adonar-me’n ?ART ( a cole, a l’insti a plàstica i història d lart i uni!, com ho fan a l’escola nse q de l’espai 3. ). Jo pensavaque no sabia res d’art perquè no sabia dibuixar però tal com diu......vaig poder vivenciar que “Fer visible l’invisible” “ si no sé dibuixar no vol dir que no tingui grans idees, ja que pot ser moltsenzill i comunicar moltíssim.”(posar dibuix dels nens de linsti) mai m’havia imaginat que de l’art es pogués aprendre res més que dibuixar (Eisner), prque així mho havien ensenyat. Què m’esperava jo?I com ha sigut realment? Al principi incertesa però he aprés a conviure amb ella (Morin). Experiència amb incertesa. Va ser l’obra de Frank Akkerman que em van explicar els de l’any passat, quan vaigvivenciar entendre en profunditat què volia dir això d’aprendre a través de l’art i com podia donar un significat a les obres? Ho vaig experimentar amb l’obra l’Egolatante.
Explicar que jo em sentiamolt satisfeta amb la meva educació, com bé vaig mostrar a “la meva escola” posar algun fragment per exemplificar-ho. ( què volia dir amb aquesta frase?)De què m’he adonat i com? Al principi sí queveia que des de processos ens volien ensenyar una altra metodologia ( l’havia vist a art i no entenia res), però per a res pensava que la que jo havia rebut era dolenta. Va ser el treball de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS