Historia 2

Páginas: 3 (704 palabras) Publicado: 24 de abril de 2014
Respon de forma breu, clara i concreta, les preguntes següents:
Observa atentament les Imatges dels personatges1 i 2, identifica qui són i especifica en cada cas: A) Quin protagonisme van tenir enels diferents processos revolucionaris que va viure Rússia? B) A quin partit polític pertanyien? C) A quin grup social representaven els seus partits?
Lenin: Teòric marxista, líder dels bolxevics,gestor de la revolució que va acabar amb el règim dels tsars imposant el comunisme. Pertenecia al partit comunista. Representaven al marxista que eren persones de classe alta.
Kerenski: va ser unpolític socialista rus que des de l'inici manifest la seva postura antizarista però que com a ministre de Guerra havia postulat la coneguda Ofensiva de Kerenski on volia que Rússia seguís lluitant dins dela Primera Guerra Mundial. Pertenecia al partit Social-Revolucionario. Es presentava com el representant de la pagesia russa, encara que el partit sempre va estar sota el control dels intel · lectualsObserva atentament la Imatge de la Manifestació del 23 de febrer a Sant Petersburg i, tenint en compte la informació dels Apunts Unitat 2 i del Quadre 1, explica: A) Quines són les causesprofundes i quin eś el detonant del moviment vaguista del 23 de febrer?
Les causes profundes són la crisi econòmica i social, la crisi militar de l'Exèrcit de la gran guerra i la crisi de l'estat.
B) Quinera el lema de la protesta?
El lema de la protesta era pa i pau.
C) Quina conseqüència política immediata van tenir aquests fets?
Les conseqüències immediates de la revolució bolxevics van serla signatura de la PAU de Brest-Litovsk amb les potències centrals a principis de 1918, la legalizacion de les expropiacions i el repartiment de terres portades a terme pels camperols.
Llegeixatentament  la informació del Text 1 i sintetitza: A) Quins eren els objectius del govern provisional?
El objectius eren la justicia la lliberta i la igualtat.
B) A quina guerra es refereix el text i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia 2
  • historia 2
  • historia 2
  • Historia 2
  • historia 2
  • Historia 2
  • historia 2
  • Historia 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS