Historia de tailandia

Páginas: 2 (291 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2012
Història
Tailàndia estava pràcticament deshabitada durant els temps prehistòrics. Tot i així ja s'havien detectat indicis aïllats d'assentaments prou antics, que anavenfins al 5.000 a. C. Als segles VI i VII, una sèrie de pobles originaris del Sud de la Xina varen envair el territori de la Tailàndia del nordaren envair el territori dela Tailàndia del nord.
El regne de Siam fou un dels pocs pobles de l'Àsia que no va patir els efectes de la colonització per part de les potències europees. Siam vareeixir a mantenir la seva independència fins a l'edat del post-colonialisme. Tot i així el país va ser breument ocupat pels Japonesos durant la Segona Guerra Mundial. Durantles guerres del temps de la guerra freda que varen assolar la zona, Tailàndia va poder mantenir-se al marge de les catàstrofes bèl·liques que varen destruir els païsosveïns, com Vietnam, Laos i Cambodja. Tot i així, entre 1964 i 1976 el govern tailandès va permetre que la Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica tingués com a base aeroportsper als bombarders que bombardejaven el Vietnam del Nord.
Acabada la guerra del Vietnam els militars americans varen tornar als Estats Units, però la prostitució vacontinuar i també la tendència de visitar Tailàndia amb la finalitat coneguda en anglès com a "sex-tourism", turisme sexual.
El 19 de setembre de 2006 hi va haver un copd'estat contra el Primer Ministre, mentre aquest es trobava fora del país assistint a l'Assemblea General de l'ONU celebrada a Nova York. Els colpistes han declarat la lleimarcial i la seva lleialtat al Rei de Tailàndia. El general Sondhi Boonyaratklin, líder dels colpistes que van prendre el poder a Tailàndia, enderrocant al primer ministre.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia Tailandia
  • HISTORIA DE TAILANDIA
  • Tailandia
  • Tailandia
  • Tailandia
  • tailandia
  • Tailandia
  • Tailandia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS