Historia del circo

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014
Tot va començar al 1768, a Londres, quan un home exmilitar, Philip Astley, després que finalitzes la guerra va aprofitar la seva tècnica amb el cavall per muntar una escola d’equitació amb la sevadona, la qual cosa va portar a fer espectacles i es el que es va començar a conèixer com “Circ”.

Astley va ser un amant dels cavalls tota la vida i sabia perfectament com educar-los, sabent loespectaculars que eren pel públic alguns genets van decidir fer acrobàcies sobre aquests. També va decidir muntar l’escola d’equitació on s’organitzaven espectacles eqüestres per mostrar al públic, i allàes on va començar el Circ, tot i que antigament ja es representaven algunes d’aquestes arts al carrer des de molts segles anteriors, es van afegir després a l’espectacle acrobàtic sobre cavalls.Philip va decidir que la pista seria circular, d’on creuen que prové la paraula “Circus”, no com la que s’utilitzava en altres espectacles com les carreres de cavalls que era recte, això permetia aldomador tenir l’animal controlat en tot moment i que el públic gaudís més del espectacle al tenir una vista completa. En poc temps van comprovar que amb el galop dels cavalls la mesura perfecte eren 13metres de diàmetre.

Va ser un èxit absolut i per entretenir el públic durant els entremitjos va agregar les actuacions dels pallasso, els quals es mostraves com a ciutadans maldestres que tambéactuaven en pantomimes: una escena còmica eqüestre. Després d’uns anys per donar novetats als espectacle van decidir incorporar els saltimbanquis, trapezistes.. així va néixer el circ tal i com el coneixemavui en dia.

Al 1779, Astley construeix un local permanent de fusta amb sostre “El Real Amfiteatre Astley d’Arts” i al 1782 inaugura el primer circ a Paris.

Poc després li comença a sorgircompetència de la ma de Hughes, un exartista d’eqüestre de la companyia d’Astley que s’instal•la a poca distancia amb el “Royal Circus”, ell va ser el primer en utilitzar aquesta paraula per definir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia del circo
  • La historia del Circo
  • historia del circo
  • Circe Historia
  • Historia Del Circo
  • La historia del circ
  • tp circo en la historia
  • Circo Del Sol Historia Y Desarrollo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS