historia del mundo

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
COMENTARI PAISATGE 4

Tot i no tenir dades sobre el lloc on es troba aquesta fotografia, podem veure que es tracta d’una zona amb un paisatge característic de les grans ciutats d’algunspaïsos.
Es tracta d’un paisatge urbà.
Hi podem veure una part d’una ciutat amb molts edificis, la majoria d’ells son rascacels. Tots ells estan molt junts. No s’hi veu cap tipus de vegetació, ja quees tracta d’un lloc molt urbanitzat. Hi podem veure, també, carrers.
El tipus d’hàbitat és molt concentrat, i és que, com ja he dit, tots els edificis, malgrat d’algunes excepcions, estan molt juntsentre ells. Aquesta zona hi podem trobar molts serveis perquè a l’estar molt urbanitzada, hi ha moltes activitats que les persones hi poden dur a terme. També es tracta d’un lloc on hi viu moltíssimagent a causa de la quantitat d’habitatges que hi ha.
A pesar de poder gaudir de molts serveis, aquesta zona també presenta inconvenients. A l’estar tan urbanitzat, aquest lloc pot fer que lespersones se sentin cohibides, i és que hi ha qui necessita un cert contacte amb la natura. A més a més, aquestes grans ciutats acostumen a presentar un cert grau de contaminació a causa dels vehicles, itotes les activitats que s’hi duen a terme. Un altre problema és la contaminació acústica que hi pot haver.


COMENTARI PAISATGE 2

Aquesta imatge, tot i que no tingui informació sobre el lloc d’onés, podem pensar que es tracta d’un paisatge d’alguna zona pertanyent al clima oceànic a causa del tipus de vegetació.
El tipus de paisatge és rural.
El relleu que hi podem observar són muntanyes. Elclima, es tracta de l’oceànic: precipitacions molt abundants durant tot l’any, menys a l’estiu. Les temperatures són suaus tot l’any, i l’amplitud tèrmica reduïda. Els vents que hi podem trobar sónels de ponent, d’intensitat moderada; de vegades poden derivar en galernes i temporals de forta intensitat. Els rius són cabalosos i regulars. També són curts i amb una gran força erosiva.
El tipus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Histori A Del Mundo
  • Historia Del Mundo
  • historia del mundo
  • historia del mundo
  • Historia del mundo
  • historia del mundo
  • historia del mundo
  • Historia Del Mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS