historia del taekwondo

Páginas: 3 (721 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2014
HISTÒRIA



El Taekwondo va ser un sistema, un mètode per lluitar i guanyar als guerrers, afirmant que aquest es el mètode cultural coreà. El Taekwondo tant a l’antiguitat com a l’actualitat, esun art marcial, que té les seves pròpies tècniques i bases espirituals, de la cultura occidental.
A la península coreana hi havia tres tribus amb diferents competències durant l’època de rituals.Els guerrers aprenien les seves tècniques amb l’experiència lluitant amb animals, els quals tenen moviments defensius i/o ofensius.
Els coreans van ser fortament dominants en contra dels xinesos, percontrolar els antics regnes asiàtics. Així que els xinesos van descriure als coreans d’aquesta manera “Els coreans són forts, valents i misericordiosos”.
A l’antiguitat hi havia un llibre anomenat“MuyeDobo-Tongchi” que deia:
“El Taekwondo es la base de l’art marcial, permet enfortir el cos utilitzant el peu i la mà lliurement i entrenant els braços, les cames i el cos en general per adoptar-lo aqualsevol situació crítica.”


Els coreans carraven llances de 10 metres i es necessitaven varies persones per aixecar-les, i arcs de 1’3 metres. Van crear una gran infanteria i uns arquers molthàbils fent que encertin a qualsevol soldat enemic a gran distancia.
Les primeres evidències que van apuntar al Taekwondo, van ser les pintures que van fer sobre les tradicions marcials, a les vellestombes del regne de Koguryo, que va ser una poderosa nació construïda al nordest d’Àsia.
Segons els antics escrits de les arts militars, l’art de l’espasa va ser creada per Hwang Chang a la regió deSilla.
El budisme va ser la incorporació de la ideologia bàsica per la gent de Silla. Les arts marcials militars dels guerrers utilitzaven només les mans i van ser representades a l’art budista. Leslluites sense armes, només amb les mans es van trobar per primera vegada a la historia de Koryo (9é pumse).
La gent podia pujar de categoria a través d’una competició en grup que podien ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia del taekwondo
  • Historia del taekwondo
  • Historia del taekwondo
  • Historia taekwondo
  • Historia del Taekwondo
  • Historia del taekwondo
  • Historia Taekwondo
  • historia antuigua y moderna del taekwondo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS