Historia del tiempo

Páginas: 4 (879 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2011
Crònica de la Història del temps
Stephen Hlawking. Historía del temps. Del Big Bang als forats negres.

El llibre de Hawking traduït com a «Història del temps Del Big Bang als forats negres” i queha tingut un èxit sense precedents en un text d'aquest genere, mereix que se li dediqui algun comentari. Donada les implicacions i conseqüències de les tesis mantingudes en ell pel seu autor.Qualificat per molts com el qual és “potser el major físic del nostre temps”, “l'hereu d'Einstein” i “la més esplèndida ment viva”, Hawking ha fet avançar enormement la nostra concepció de l'univers en quèvivim. Des dels seus orígens fins als forats negres, passant per una comprensió més clara i precisa de la cosmologia i l'astrofísica, del temps i l'espai.

D'on venim? Com va començar l'Univers? Perquè l'Univers és com és? Com acabarà? són preguntes fascinants que segur que tots nosaltres, igual que *Hawking, ens hem plantejat alguna vegada i intentat trobar respostes científiques.
L'obra deHawking es caracteritza per la seva amplitud i riquesa que, òbviament, no pot ser recollida en unes quantes pàgines . En un primer moment podríem tenir dubtes per classificar el contingut del llibre ontenim clar que tractem de un llibre formal, de divulgació científica i on tractem l’astronomia pero en que tambe es podria enquadrar en diverses categories: religiós, científic, teològic, històric, …ja que tracta d'aquests temes. Però es tracta d'un llibre clarament dedicat a qüestions de física. Alguns dels temes que tracta són: partícules elementals, forats negres, l'espai-temps, l'univers enel seu conjunt, la relativitat, les quatre forces fonamentals, el principi d'incertesa de Heisenberg, antipartícules, simetries, models d'expansió de l'univers, el big bang, etc.

Resulta sorprenentl'èxit del llibre ja que no es tracta d'un llibre de fàcil lectura, malgrat la intenció expressa del seu autor de fer assequible a tots els públics el seu contingut, No obstant això, no hi ha dubte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • historia del tiempo
  • la historia del tiempo
  • La historia del tiempo
  • Historia del tiempo
  • historia del tiempo
  • Historia del tiempo
  • Historia Del Tiempo
  • Historia del tiempo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS