Historia Inventada

Páginas: 3 (603 palabras) Publicado: 23 de enero de 2013
La Vella Rosa.
Una nena anomenada Rosa estava en les seves vacances d'estiu. Ella els insistia als seus pares perquè la deixessin anar al campament de la seva vida. El campament ensenyava a cantar,actuar, dibuixar i tocar instruments. A Rosa li encantava aprendre noves coses. Per als seus companys d'escola el seu sobrenom era "nerd".
Rosa cap a qualsevol cosa perquè almenys li digeren "Anem aveure".
Un dia de desembre els pares la van cridar. Captivat va baixar per sentir la notícia. "Vas a anar a el campament, però no exactament al que volies anar. És ... Més o menys similar. "Amb unacara de enrabiada que li ocupava mig cap, Rosa va girar i va pujar a la seva cambra novament.
L'endemà la mare la va despertar a les 7:50 del matí. Tenia una valisa al seu costat ia armada i la robaque s'havia de posar per anar al campament. "Ja avui he d'anar al campament? No és massa d'hora? "Va dir amb cara de adormida.
Quan l'autobús la va passar a buscar, li va tocar el seient al costatd'un noi ros amb llums, i ulls grisos. Li semblava molt bonic. Per dissimular NI el miro.
A la meitat del viatge cap al campament, el noi al seu costat li pregunto com es deia. "Rosa, em dic Rosa. És ungust parlar amb vostè. "Li va dir sense mirar-lo.
Tan educada com sempre no va perdre la seva serietat. "El seu nom com és?" Li pregunto. "Ramiro" el nom del noi al seu costat era Ramiro.
Quan vanarribar al campament, van sortir del micro i van assignar les seves cabanyes per passar la nit. A Rosa li va tocar el número 10 on els seus companys eren, Micaela, una noia totalment desconeguda per aella, Ramiro, Paco, el seu veí, i Carolina.
A la nit, Rosa va decidir sortir a caminar al bosc. On explicaven que si trepitjaves un pis on abans hi havia la casa de la Vella Elba moriries devoratpels gossos que eren les seves mascotes. Com Rosa no sabia aquesta llegenda va seguir el seu rumb.
Els seus companys de cabana es van despertar a causa del despertador de Rosa i es van adonar que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia Inventada
  • Historia inventada.
  • Una historia inventada
  • HISTORIA DE LOS INVENTOS
  • inventos de la historia
  • historia inventada
  • Inventos de la historia
  • Historia Inventos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS