historia unió musical massamagrell

Páginas: 2 (439 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
Unió Musical de Massamagrell.
La Unió Musical de Massamagrell va nàixer el 12 d’Octubre de 1993, com a fusió de les dos bandes ja existents en la població. Entre els dies 21 i 23 de febrer de 1994es presentà oficialment al poble, sent president José Julià Esteve, i el director de la banda José Teruel Vidal.
El mateix any la banda participà a distints actes, com el V festival de Bandes deSarrió i una gira per Austria. D’aquesta manera recorregué el Tirol i actuà en el XXXV Festival de Bandes de Música de Elbigenalp.
Eixe primer any hi hagué festival de bandes a Massamagrell, amb lapresència de la Unió i les agrupacions de Puçol i Sarrió. A 1995 s’organitzà el II Festival de Bandes, i a principis de 1996 acabà la seua trajectoria com director José Teruel Vidal. Continuà eltreball Ricardo Jesús, fill del poble.
A 1995 començà a funcionar la banda juvenil, dirigida per Andrés i més tard per David Márquez. Actualment és dirigida per Juan Lahuerta, músic de la Unió Musical,comptant amb un plantell d’uns 30 xiquets estudiants de música.
La banda compta amb uns 52 músics federats, i el seu Director titular actual es Pedro Gimenez Ballesteros, des de l’any 1997. PedroGimenez va crear a l’any 98 la Big Band de Massamagrell, composta per membres de la Banda.
Destaca de la Unió Musical l’actuació al Palau de la Música de València, al 2001 amb l’objectiu de provar la sevasonoritat abans de ser la banda guanyadora en la tercera secció del XXV Certamen Provincial de Bandes de Música, durant el mateix any. Mesos més tard va competir amb les bandes de música guanyadoresde Castelló i Alacant al Certamen Interprovincial, que tingué lloc a Xest (València), i on va obtindre el segon lloc.
A l’estiu del 2002 la Unió Musical va viatjar al poble de Padrón (Galicia) pertal de començar un Intercanvi Musical que va concloure amb èxit al poble de Massamagrell el mateix mes amb la visita de la banda musical de Padrón.
Els darrers anys ha participat en nombrosos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia Uni
  • Historia uni
  • historia uni
  • Historia uni
  • Historia musical
  • Historia Musical
  • HISTORIA MUSICAL
  • Historia de los musicales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS