historia

Páginas: 3 (557 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2014


LA FLEXIBILITAT I

EXPRESSIÓ CORPORAL






Alumnes: Gisela Farrús
Olga Gorina
Lidia Navarro
Matèria: Educació Física
Curs: 1r de Batxillerat
Grup:B
Professor/a: Núria Vilaseca
Centre: Escola Pia de Sabadell
Data de lliurament: /01/2014



CONCLUSIONS

Primer de tot les conclusions que extraiem sobre aquest treball són: hem observatque la classe es fa bastant difícil en alguns moments i fins i tot pot arribar a ser pesat. Però tot i això va ser una experiència nova i ara actualment ens plantegem ser més respectuoses i estar mésatentes en tot moment. Vam veure que entre nosaltres necessitàvem més concentració i coordinació a l'hora de realitzar les activitats, explicar-les, i dirigir-les.

En general, creiem que va ser unaclasse divertida i entretinguda on van haver-hi moltes emocions d'eufòria i moments de calma i silenci. A la primera part de la classe es van comportar de manera adequada i van obeir ràpidament totesles ordres però, un cop van agafar confiança i va avançar el temps, ja deixaven d'escoltar-nos, estar atents i hi havia una dificultat afegida a l'hora de poder parlar i explicar les activitats.Nosaltres durant una hora i mitja vam fer de professores i vam adquirir el control i la força sobre els companys. Tenint en compte que dues persones del grup, en un futur volen ser mestres, va ser unaexperiència gratificant i ens va servir per veure el món del qual volem formar. Malgrat alguns moments d'impotència i estrès davant d'ells, podem afirmar que al final tots vam acabar rient ipassant-nos-ho bé, sobretot en els moments que vam fer grups com a les piràmides humanes i el teatre.

El comportament dels companys va ser acceptable en el moment de fer les activitats i també tenien uncert interès a realitzar-les però, a l'hora d'explicar-les van haver-hi moments de menyspreu cap a nosaltres i era difícil fer-los callar, ja que estem en el mateix estament i no tenim el poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS