historia

Páginas: 6 (1378 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2014

Uns enigmes perillosos

Era una tarda fresca, feia un poc de vent, però això no impedia als joves gaudir jugant a tenis-taula. Els joves que jugàven nomien Ferran i Ignasi. Vàren estar fins a la nit jugant. Aparentment la nit pareixia tranquil·la, però vàren començar a sospitar de que algú el vigilava,els espiava.
N'Ignasi va anar-se'n a dormir, però en Ferran va anar a la seva habitació,va agafar una llanterna i un ganivet, i no es va pensar dues vegades a sortir wl més ràpid per intentar trobar alguna pista. Però es va aturar a pensar que l'endemà tenia escola i ho va deixar anar.En Ferran va anar-se'n a dormir intentant no pensar en els espies.
El despertador va sonar, devien ser les sis i mitja, i efectivament eren les sis i mitja. En Ferran i n'Ignasi dormien a la mateixahabitació, quan vàren sortir del llit ,varen notar una ventisca. La finestra estava oberta. Abans d'anar-se'n a dormir estava tancada, i quan es varen despetar era oberta. Tos dos es vàren mirar i varen començar a plorar, pot ser els havien robat... Però no va ser així,tot estava on tocava i no faltava res. Va ser una situció molt estranya.
En Ferran i n'Ignasi vàren anar a berenar i deprés,vàrensortir a agafar l'autobus. El trajecte de la residència a l'autobus durava un cinc minuts.
Anaven tranquil·lament pel seu trajecte quan de sobte un home estrany els va aturar,en Ferran va partir a córrer ,deixant a n'Ignasi tot sol amb l'home. La darrera noticia que s'ha trobat es que n'Ignasi no va pujar a l'autobus. No es sap si va ser segrestat o simplement no va tenir ganes d'anar a l'escola.La primera opció era bastant més probable que la segona, ja que n'Ignasi era un bon estudiant.
En Ferran va anar a classe com tots els dies,però va notar que n'Ignasi no estava a l'escola.Es va preocupar molt,ja que el va deixar tot sol amb l'home. En Ferran va anar a xerrar amb el director, va intentar explicar el que havia passat i el director va decidir anar a la policia a denunciar eldesapareixement de n'Ignasi Gelabert Nadal.
Mentre el director va anar a la comisaria, en Ferran va anar a classe perquè no volia perdre matèria. En Ferran va avisar a la seva classe que n'Ignasi havia estat segrestat per un home estrany.Es va sentir la gent murmurar,però després va haver-hi un intens silenci durant cinc minuts.
El professor va indicar als seus alumnes que a la seva assignatura hauriende resoldre uns enigmes,els enigmes eren una peça clau per aprovar el curs al juny.

El professor va dir:-Aquests enigmes són per comprovar la vostra intel·ligència a qualsevol situació.
En Ferran no solia resoldre enigmes,era un estudiant més de memoritzar les coses. Però va pensar que seria una molt bona idea millorar l'intel·ligència ,així potser trobaria pistes sobre n'Ignasi.
Elprofessor va indicar que a partir del següent dia començarien a resoldre enigmes de tots temes: matemàtiques,geografia,lògicahistòria...
En Ferran es va asustar perquè era molt bo a geografia i història ,però no ho era tant a les matemàtiques.
En Ferran va arribar a la residència i va tombar-se al sofa a mirar una estona la televisió,i mirant , va sortir la noticia de la desaparició den'Ignasi... Va apagar la televisió ràpidament i va anar-se'n a dormir.

Eren les sis i mitja,i com cada tots dos s'aixecaven per anar a classe,però avui només s'aixecava en Ferran.Va fer la seva rutina diaria fins arribar a classe,el professor el esperava inpacientment per començar a resoldre enigmes.
Tothom va arribar a classe i el professor va dictar el següent enigma:

Títol: Aigua
Tipus: LògicaEnunciat: Quantes gotes d’aigua caben en un tassó ple?

Els alumnes vàren començar a murmurar fins que el professor va dir:

-Algú em sabria dir la resposta?

Aleshores na Maria,una de les nines més llestes de la classe va dir:
-No et podria donar un número definit de gotes perquè hi ha milers.

En Ferran va dir:
-Cap,perquè el tassó ja es ple.
El professor va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS