historia

Páginas: 3 (716 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2014




FITXA DE TREBALL

1. El llibre negre, tracta la perssecució del poble jueu per part del govern totalitari d’Adolf Hitler, conegut com a règim nazi. Què en saps d’aquest règim? I deldictador? Comenta les línies principals de la seva política i valorava el seu proper en l’esclat ii el desenvolupament de la II G.M.
Aquest règim consisteix en una idiologia nacionalista extrema enimpedir l’ingrès d’emmigrants, mantenir la raça del poble que s’utilitza en aquest règim en aquest cas l’aria que es la dels alemanys, ajudar a la clase obrera, resusitar la religió i costums.
Ambrespecte al dictador, en aquest cas Adolf Hittler, va arribar a dominar la majoria d’Europa en nomès 6 anys va enviar als jueus a mutilar per mantenir la llibertat del seu poble, i va eliminar el comunisme iel capitalisme d’Alemanya.
Va crear escoles i edificis publics igual que hospitals.
2. Aquesta persecució sistemática del poble jueu, considerat responsable de tots els mals d’Alemanya i culpablesdels excessos del capitalisme i de la difusió dels idelas liberlas i socialistes. Investiga l’origen del antisemitisme del règim nazi i valora i comenta l’evolució d’aquests moviments racista fins alsnostres dies.
Principalment, antisemitisme vol dir que odien als jueus, o que tenen hostilitat cap a la seva religió, en resum que són racistes. Aquest fet on es va poder detectar amb mésfrequència va ser a Alemanya durant la guerra mundial, pero no el van pas inventar els alemanys ni Hitler. S’ho van inventar els cristians perquè deien que els jueus rebutjaven a déu i van ser perseguits, itambè els van acusar d’assassinats perquè deien que per Pasqua havien d’agafar un nen jueu i sacrificarlo. Hitler desprès de molts anys va tornar a fer servir l’antisemitisme, tot i que hi va ferreformes “científiques”, una d’aquelles reformes deia que ells tenien més superioritat en la seva autoritat.
Aquest moviment va anar evolucionant, als jueus quan va acabar la guerra i tot s’els va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS