historia

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2014
 Les imatges de l'apartat 2 corresponen a dos escenaris rellevants de la Revolució Francesa: La Bastille i La Conciergerie. Confecciona una petita fitxa de cada un d'aquests edificis que continguila informació següent: A) Funció que complien aquests edificis abans de la revolució B) Fets de què van ser testimonis durant l'esclat revolucionari C) En què es van convertir posteriorment o què hanarribat a representar.


LA BASTILLE

A= Funcio que complien aquests edificis abans de la revolucio? La bastille va ser una fortaleza que protegía el costat oriental de laciutat de parís, tambe vam fer funcions militars i poc despres es va convertir en una preso.

B= Fets de que van ser testimonis durant l’esclat revolucionari? La bastille va ser testimoni durantl’esclat revolucionari, de com miles de persones invadien la propietat en busca de armas i municio para la guardia nacional, una milicia de defensa creada per la defensa i el manteniment i ordre de lacapital.

C= En que es van convertir posteriorment o que han arribat a representar? La bastille es va començar a demolir un 16 de juliol, per un empresari que va vendre la mayor part de les pedres com arecord. Desde el 16 de juliol del 1792 es va decidir que el lloc que ocupaba la bastille, va pasar a ser una plaça lamb el nom llibertat.


LA CONSERGERIAA= Funcio que complien aquests edificis abans de la revolucio?
La consergerie o tambe , palais de la cite, es un edifici historic de Paris que ocupaba el moll del rellotge. En la primera época elpalau va ser residit per als reis de frança entre els segles X al XIV. Mes tard va pasar a ser una preso del estat en 1392.

B=Fets de que van ser testimonis durant l’esclat revolucionari?
Durant larevolucio va ser al gran salo de la sede tribunal revolucionaria desde el 2 de abril de 1793 al 31 de mayo de 1795. Un dels testimonis mes desagradables, la llamaban durant el terror, com la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia de la Historia
  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS