Historia

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 24 de enero de 2015
RESPOSTES

Pregunta 1

A) Es va crear la llei d'Encerclaments que es tractava de treure la propietat de les seves terres a petits propietaris i pagesos pobres, fent desaparèixre lacomunitat de pagesos autosuficients.

B) Hi han millores en les tècniques de conreu, substituint l'antic guaret per el sistema Norfolk, que permetia una major producció i per lo tant l'obtenciód'un excedent per al mercat, augmentant així els beneficis.

 

Pregunta 2

A) El sistema Norfolk es un sistema d'aprofitament remader que consta en establir rotacions regulars amb unritme quadriennal de les espècies cultivades de cereals, llegums, tubercles i ferratges. 

B)  Al propiciar-se l'estabulació del bestiar va permetre disposar de més quantitat de terra perconrear. L'extenció dels ferratges va fer que augmentes el nombre de caps de bestiar i també l'adob animal per als camps. Es va procedir a conrear noves terres com ara boscos i zones pantanoses is'hi van començar a conrear altres productes procedents d'altres continents.     

Pregunta 3

A causa de la millores i avenços en higiene, medicina i agricultura de la poblacio de GranBretanya al 1750 entra un procés anomenat "transició demogràfica" que manté els index de natalitat i gràcies a l'aparició d'algunes vacunes disminueix l'index de mortalitat incremantant aixíl'esperança de vida uns dotze anys des de finals del s.XVIII fins al final de s.XIX.

Pregunta 4

A)Principalment Gran Bretanya però també França, Bèlgica i Alemanya.   

B) Per davant detot la indústria tèxtil, també la siderurgica i la metalurgica.  

C) Gran Brentanya, Alemanya i Bèlgica. 

Pregunta 4

A) Pèssimes condicions amb maltractaments, jornades laboralsd’entre 14 i 15 hores amb només mitja hora de descans al migdia.

B) Podien tenir nens i nenes a partit dels set i vuit anys.

C) S’agafava una mà d’obra infantil perquè era més barata.

 
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS