Historia

Páginas: 3 (505 palabras) Publicado: 26 de enero de 2015
L'era de les revolucions

A) Quines transformacions es van produir a la Gran Bretanya pel que fa a la propietat de la terra per tal d'augmentar la producció agrícola? Es van a dictar lleis perquèels petits propietaris, el canvi de de la propietat de la terra consisteix en la substitució dels canvis oberts per unitat d’explotacions més gran i individuals es canviaran les lleis que van afectarles terres comunals i a les naus, els propietaris van introduir millores per obtenir millor producció.
B) Concreta els avantatges d'aquest nou model. 
Nou sistema de Conreu la introducció delsistema Norfolk va produir l'augment de la producció i de la ramaderia.
A) En què consisteix el sistema Norfolk.
Per millores tècniques va ser l'altre factor que va determinar el creixementespectacular de la producció agrària. Així, es va estendre la pràctica del sistema Norfolk, que va substituir el guaret per l'alternança de conreus de lleguminoses i plantes farratgeres, i es va propiciarl'estabulació de la ramaderia, la qual cosa va permetre disposar de més quantitat de terra per a conrear. D'altra banda, l'extensió dels farratges va fer que augmentés el nombre de caps de bestiar id'adob animal per als camps.
B) Raona els avantatges que representa respecte a la rotació triennal.  Augmenta la productivitat perquè hi ha més varietat de cultiu i com hi ha una part de farratges aixífa que augmenti la ramaderia.

3 Gràfica: L’evolució de taxa de natalitat i mortalitat duran el període compres en 1676-1900 ha anat variant. Van començar casi iguals, la taxa de natalitat va anatcreixent poc a poc fins 1800 sabre un 10%, de 1800 a 1982 va pujar molt un 10% en cinc any fins al 1900 que va disminuir casi un 15%-. La mortalitat una mica inferior a la natalitat va disminuir sobreun 5% fins l’any 1725 des-de aquets any fins 1750 va creixa el mateix 5%, des-de aquets punt la mortalitat va anar disminuït fins al 21%en el any 1900.

A) Les principals zones europees on va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS