Historia

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2012
FOO FIGHTERS
DIAPOSITIVA 1
Foo fighters es un grup estadounidenc, de Seattle creat per Dave grohl, ex bacteria de Nirvana.
Tot va començar desprès de la mort de Kurt Cobain, causa de la separaciódel grup Nirvana. Aleshores Dave va gravar composar i gravar en solitari una maqueta en cinta amb el pseudonim de foo fighters, que li va servir per trovar un batería, un guitarrista, i un baixista.DIAPOSITIVA 2
Molt aviat, després de les gravacions, Dave va decidir anar sol al estudi de gravacio, i eliminar les bases de batería de les seves cançons per gravar-les ell a sobre tocante ll labatería en secret, ja que ell era millor que el batería del grup.
Quan William Goldsmith se’n va enterar, va deixar el grup d’immediat, i va entrar en el grup, un altre batería, Taylor Hawkins, quesegons Dave Grohl era molt millor que l’anterior.
Despres de forces actuacions i gravacions, Pat Smear, va decidir deixar el grup per motius personals, aleshores el grup es va transformar en un triodurant molt de temps, fins que van decidir que el guitarrista Franz Stahl entrés al grup, aquest guitarrista va durar poc temps i va ser reemplaçat per el guitarrista ritmic actual Chris Shifflet.
Al capd’un temps, Pat Smear va parlar amb dave grohl per tornar a integrar-se en el grup i ell li va aceptar.
Acabant així amb el grup actual de Dave Grohl, Nate Mendel, Taylor Hawkins, Chris Shifflet iPat Smear.
DIAPOSITIVA 4
Al 2004, al cantant li va donar el xispazo de composar cançons més acustiques. La gira d’aquest CD va ser per diferents teatres i palaus de EEUU, ja que era música mestranquila.
En aquest disc i han incorporades cançons com Best Of You, o The Pretender, que són dues de les cançons mes representatives de Foo Fighters.

DIAPOSITIVA 8
El somni de tota estrella de rock estocar i omplir totalment l’estadi de Wembley de Londres.
Al 2007, el manager de Foo Fighters, va dir que coneixia a un noi que els podría aconseguir tocar a l’estadi dos diez seguits. En principi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS