historia

Páginas: 3 (703 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2015
Respon de forma breu, clara i concreta, les preguntes següents:
1. Les imatges de l'apartat 2 corresponen a dos escenaris rellevants de la Revolució Francesa: La Bastille i La Conciergerie.Confecciona una petita fitxa de cada un d'aquests edificis que contingui la informació següent: A) Funció que complien aquests edificis abans de la revolució B) Fets de què van ser testimonis DURANTl'esclat revolucionari C) En què es van convertir posteriorment o què han arribat a representar.
2. A PARTIR de la informació dels Apunts Unitat 1, explica: A) Per quina causa va decidir el rei Lluis XVIconvocar els Estats Generals? B) Defineix quins grups socials formaven part de l'anomenat Tercer Estat.
3. Llegeix atentament el contingut de la Text 1, i explica amb les teves paraules: A) Quinsprivilegis abolien aquest Decret? B) Què volen dir i a què es refereixen les expressions “justícies senyorials”. C) Quin canvi social i polític plantejava aquest Decret, quin objectiu perseguia i a quinaspecte es donava impuls i reconeixement?
4. Tenint en compte la Text 2, comenta: A) Quins principis bàsics del nou Estat Liberal recollia La Declaració de l'home i del Ciutadà? B) Quin d'aquestsprincipis comportava la supressió dels privilegis estamentals? C) Quin és l'objectiu de l'Assemblea Nacional a l'hora de promulgar aquests Decrets i a quin grup social vol afavorir?
5. Tenint en comptela informació del Apunts Unitat 1 i dels Textos 1 i 2, explica breument: A) A partir de la promulgació del Decrets analitzats anteriorment, quina nova condició jurídica adquireixen tots els francesos?B) Durant l'època del Procés Constituent (1789-1791), quin altre text jurídic fonamental va elaborar l'Assemblea Nacional per enderrocar l'Antic Règim? C) Explica tres característiques fonamentalsd'aquest text.
Pregunta 1

La Bastille:

A) DURANT el regnat del rei Carles V de França, entre 1370 i 1383, ha PARÍS va construir-se una gran fortalesa destinada PER protegir la Porta de Sant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS