Historia

Páginas: 4 (768 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2012
Fonts Fiscals

Aquest exercici el realitzareu en grups de 3 o 4 alumnes, tot i que en la memòria les respostes han de ser individuals. Disposeu de diversos documents fiscals que recullen informaciósobre béns i propietaris en una localitat i les contribucions a que estan sotmesos. Responeu a les següents qüestions:
1. És possible datar els documents?
Si es possible
1.1 Comprenen un o varisanys?
Varis anys en els documents datats entre 1871-1727, 1872 ,1858,1918
1.2 On heu trobat l'any o els anys de cada document?
A la portada dels documents apareixen a mode de presentació.
2.Descriviu cada document: Quines característiques formals presenta? Té vàries parts? Es tracta d'un sol document o del relligat de varis? Quins? Quin és el seu contingut?
1.1727 ,Document , (un solplec) amb portada de paper, cosit , lligat .Escritura.. Amb pagines numerades ,però sense índex. Classificació de terres .
2.1858 ,Document (un sol plec) amb portada de cartró, imprès , completat ambescriptura , cosit. Sense pagines numerades , sense ìndex. Cartilla de evolución de la riqueza territorial.
3.1871-1872. Document (un sol plec) , sense portada, cosit. Sense numeració , sense ìndex.Año economico
4.1918 ,Document (un sol plec) portada de cartró , imprès , completat amb escriptura.Sense numeració , sense índex .Amillaramiento
3. Identifiqueu a quina tipologia documentalcorresponen. Indiqueu primerament si es tracta d’una tipologia relacionada amb el sistema cadastral borbònic, amb el sistema d’amillaraments o amb el cadastre modern. A continuació intenteu concretar de quintipus de document es tracta.
1.1727,Document relacionat amb el sistema cadastral borbònic, degut a inventari de 1716 .Classificació de terres del terme de Medinya , per a posterior catalogació encategories (diferents quantitats pactades per a cada categoria).
2.1858 , Document , Cartilla de evolucíón de la riqueza territorial.Relacionat amb el sistema d´amillaraments de mitjans del segle XIX....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS