Història del cinema nord-americà.

Páginas: 3 (705 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2010
Història del cinema Nord-Americà

1)Com sorgeix el cinema. Creació.
El cinema es va desenvolupar des del punt de vista científic abans que les seves possibilitats artístiques o comercials fossinconegudes i explorades.

1.1. Desenvolupament del cinema. Creació: de la fotografía a la cinematografía.
El cinema es va desenvolupar cap a 1890 de la unió de la fotografia, la que registra larealitat física, amb el joc de persistència retiniana, que feia semblar que els dibuixos es movien. Es va descobrir que si 16 imatges d'un moviment que transcorre en un segon es fan passar successivamenttambé en un segon, la persistència de la visió les uneix i fa que es vegin com una sola imatge en moviment. A mesura que la velocitat de les mescles fotogràfiques augmentava, va ser possiblefotografiar un moviment real en comptes de posis fixes d'aquest moviment. El 1896 el ilusionista francès Georges Méliès va demostrar que el cinema no només servia per a gravar la realitat, sinó que també podiarecrear o falsejar.
Méliès va descobrir que aturant la càmera enmig d'una presa i recol.locant llavors els elements de l'escena abans de continuar podia, per exemple, fer desaparèixer objectes. De lamateixa manera, retrocedint la pel lícula uns quants centímetres i començant la següent presa sobre del ja filmat, aconseguia superposicions, exposicions dobles i dissolucions. l'inventornord-americà Edwin S. Porter va produir la primera pel lícula nord-americana interessant, Assalt i robatori d'un tren, el 1903. Aquesta pel.lícula, de 8 minuts, va influir de manera decisiva en el desenvolupamentdel cinema perquè incloïa innovacions com el muntatge d'esnes filmades en diferents moments i llocs per compondre una unitat narrativa.
En fer això, Porter va iniciar el muntatge, un dels fonamentsde la creació cinematogràfica, procés en el que diferents fragments elegits de les diverses preses realitzades (o disponibles) es reuneixen per aconseguir un conjunt coherente.Asalto i robatori...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Història Del Cinema Americà
  • história del cinema
  • Història Del Cinema (
  • historia america
  • historia de america
  • Historia De America
  • la historia de america
  • america historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS