història d'amor

Páginas: 5 (1101 palabras) Publicado: 24 de enero de 2015
Ho sento...
Aquesta historia parla d’una noia que es deia rosa, vivia al orfenat perquè no tenia família, els seus pares van morir quan ella tenia cinc anys, aleshores a partir d’aquell dia sempre se sentia sola, era com un Angel que no duia la força per fer mal a ningú, era una noia coneguda com a inventora de jocs, cada dia s’enventava un joc diferent per ajudar a la gent a oblidar-se perquèestava allí, ho sigui per passar una mica el temps.
Un dia mentre passejava pel costat del mar es va xocar amb un home alt ,ben vestit. Sembla que aquest era el home dels seus somnis , es deia Sergi, es van conèixer be entre ells, llavors li va explicar perquè ella estava allí i per quin motiu. Aquest home era fill d'una gran família molt coneguda per tot el país.
Els dies passaven i els jovesanaven coneixent i s’apropaven mes i mes fins que van decidir ser nuvis. Una tarda el jove li va proposar que s’anés amb ell a casa seva per conèixer la seva família, s´han posat d’acord i van anar. Estava mes contenta de lo normal perquè pensava que finalment tindrà pares, va conèixer la mare, era una dona molt amable li va agradar molt que aquella orfe visqui amb ells no va tenir cap problema,en canvi el pare nomes li emportaven els diners al veure la pobre es va posar en contra de la relació, perquè va pensar que el seu fill es casi amb una noia d'una família molt rica .Després de poc temps el jove va pensar molt bé, i va decidir que serà millor si la noia volgués viure amb ell, quant li va dir la seva opinió la pobre no tenia cap problema, si no que per ella es un somni i s'haconvertit en realitat.
després de poc temps la rosa i el Sergi volien casar però el pare com sempre estava en contra, després va fer tot el que pogués per buscar una noia guapa, llesta i d'una família rica per separar la rosa del Sergi. Aleshores l'ha va trobar era la Carla, filla d’una gran família molt coneguda, però llàstima la seva família va morir en un accident, la gent anava dient que els hamatat algú, però ningú no sap la fi d’aquella historia. Era una noia amb molta bellesa però era com una serp enverinat després de la mort dels seus pares, aleshores cada dia feia excuses per venir a visitar en Sergi però en realitat es per estar mes a prop d’aquella família, s'unia amb el pare y el germà del Sergi, pocs dies després van decidir fer una trampa a la rosa van donar diners en un home ili van explicar que haurà de donar algun xarop o el que sigui de son, la pobre va caure a la trampa, i quan va dormir va fer com si tingues amb ella una relació. Mala sort van aprovar a fer-ho. Poc després el pare truca a en Sergi i Le diu que ha de venir en aquest moment en Sergi amb molta presa i molt interès de saber el que passa entra a l’habitació va veure la rosa al costat d'aquest home,llàstima ho va creure......

La rosa va intentar explicar tot el que ha passat però el Sergi ja no volia saber res d'ella, ho va intentar moltes vegades però llàstima. Pocs dies després en Sergi va pensar molt bé que es millor trobar una altra noia. La única noia en que estava pensant era la Carla, llavors després d’una setmana es va adonar de que ja es van separar perquè era una noia llesta, vaanar a viure amb ells, clar com que ella era rica el pare no tenia problema. Els dies passaven volant i en Sergi no deixa de pensar en la rosa.
Els anys passaven i els amors eren mes forts, en Sergi i la Carla decideixen casar-se, la mare s’avia que la rosa mai no faria una cosa així, per això va intentar saber la veritat però com que el seu fill estava segur, també ella es va posar d’acordfinalment va acceptar el casament del seu fill.
La Carla després de tres anys va saber que el assassinat que va matar els seus pares era el pare den Sergi per això va decidir revenjar de tota la família den Sergi La primera persona en que va pensar primer era el pare perquè va ser els que ha matat. Va fer tot el que pogués per revenjar però no podia, cada vegada que pensava en fer algú, fins que va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marriage d'Amor
  • MITES ROMANS D'AMOR
  • Nomes la mar ens parlara d'amor
  • nomes la mar ens parlara d'amor
  • Un vecchio che leggeva romanzi d'amore
  • Nomes la mar ens parlara d'amor
  • OVIDI MESTRE D'AMOR: POESIA DIDÀCTICA AMOROSA
  • Ensayo manuale d'amore en italiano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS