Hitler, el reinado del mal

Páginas: 5 (1108 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
HITLER, EL REINADO DEL MAL

Hitler, el reinado del mal, és una pel·lícula molt bona. Es pot analitzar molt bé la situació que es va viure. Com ho va viure Hitler. Es poden percebre molts sentiments i emocions. Està tant ben feta que, encara que duri quasi ve tres hores, se’t passa volant, no es fa pesada en cap ocasió. És interessant descobrir, sentir i viure com Hitler va arribar al poder, itot l’esforç que hi va dedicar. És una pel·lícula molt recomanable. Els discursos, els gestos, i la cara de Hitler són molt expressius. Això fa que puguis percebre moltes més coses i també ho pots percebre a la teva manera.

Hitler al principi està sol. Però a mesura que passa el temps, la gent el va coneixen i es va unint a ell, es va interessant en el que diu. Un dels millors aliats per Hitlerés un noble, anomenat Ernst Hanfstaengel. A través d’aquest, aconsegueix que molts més nobles el coneixin i així es faci més famós i molta més gent el recolzi en allò que fa i en el que pensa. Gràcies a Ernst Hanfstaengel, Hitler arriba a publicar un llibre. Però al final Ernst decideix marxar lluny del Führer perquè no pot continuar recolzant el que aquest vol fer. A part d’Ernst, hi ha mésnobles que el recolzen. Al principi, Frida no entén el que vol fer Hitler però llavors acaba sent molt bona seguidora del partit nazi. Hitler està una mica obsessionat amb ella. Té enveja de Ernst, el marit de Frida.
Hitler té altres seguidors, el seu guardaespatlles sempre li fa cas, mai està en desacord.
Bé, a mesura que van passant els dies, Hitler, té cada vegada més seguidors i això fa quearribi al poder amb més facilitat.
Hitler, volia que la gent s’adonés que era ell el que manava, no podia haver-hi ningú més que ell al càrrec. Era ell el líder, només ell. Volia controlar-ho tot. Sempre tenia la raó, encara que no fos cert. Mai li podies portar la contrària, si no, et faria fora i series un enemic més. Un bon exemple d'una situació així és quan un del partit vol unir el seupartit amb un altre i així ser més fort. Quan li diu això a Hitler, aquest explota i s'enfada i li diu que no és poden unir amb ningú perquè ells són un partit únic. Per ser més exactes, aquesta escena succeeix al minut, aproximadament, 48 o 49.
És una escena on es pot veure que Hitler s'enfada perquè creu que només ell té la raó i que la persona que està proposant això no la té. Creu que ell és elmillor i ningú el superarà. A de més, creu que aconseguirà arribar al poder i això li dóna molta més energia per continuar endavant i finalment fer realitat aquest somni.

L'Estat s'ha de defensar amb la vida del seu exèrcit perquè si no ho fa, Hitler podrà arribar al poder. Hi ha una escena on es veu molt clar que l'Estat es vol defensar. Aquesta escena passa quan Hitler vol fer el cop d'Estat il'exèrcit l'impedeix posant-se davant seu i amenaçant que dispararan. L'exèrcit, al final dispara i fereixen a Hitler, que després serà jutjat per altre traïció i el portaran a la presó, una presó una mica de luxe. Aquesta escena passa més o menys al minut 74, que és el mateix que dir a l’hora i 14 minuts.

Una de les principals característiques del partit polític nazi, va ser la imposició d’unmodel de persona, la raça ària. Aquesta és la poderosa, la que està per sobre dels jueus. Hitler, el que pensa és que els jueus estan enfonsant als alemanys, que són els causants de tots els desastres i que són el pitjor que pot haver-hi. Hi ha una escena de la pel·lícula que es pot veure molt bé aquest fet. Hitler està fent un discurs, i quan està acabant treu el tema dels jueus i diu: “Elmomento decisivo de mi vida fue cuando me arranqué la venda de los ojos. En ese momento pude ver al enemigo, nuestro enemigo! El judío. Le reconocemos! Le reconocemos! Vimos como su decencia y su codicia han hecho tambalearse el corazón de una gran nación. Debemos aplastar este parasito! Debemos acabar con esta plaga en nuestro país. Lo que hoy digamos, pronto será olvidado! Lo que hagamos perdurará...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hitler, el reino del mal
  • Hitler: El reinado del mal
  • Hitler: El Reinado Del Mal
  • HITLER EL REINADO DEL MAL
  • Hitler: el reinado del mal
  • “Hitler: el reinado del mal” ficha tecnica
  • Hitler el reinado dl mal
  • Hitler El Reinado De Mal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS