Hkals

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014
El meu gos,Thor.
Aquell dia va ser el més emocionant de la meva vida. El primer cop que vaig veure el meu gos Thor, se m’accelerà el cor. Sabia que seriem grans amics i viuríem moltíssimesaventures junts.
Thor era un husky siberià de pedigrí. Els seus avantpassats havien estat campions en moltes modalitats. La seva àvia havia quedat tercera en un concurs de bellesa d’Espanya i el seu avihavia quedat primer de Catalunya de velocitat. Tenia els ulls blaus i un color negre molt intens. Una característica seva era que tenia sis puntets negres al morro.
El primer cop que va entrar a casa esmostrava desconfiat, però amb el pas dels dies s’anava acostumant al nou habitatge.
Li vam comprar una caseta de fusta i la vam col·locar al jardí. Els dies laborals, l’havíem de deixar al jardídurant el matí, perquè la meva mare treballava, la meva germana i jo anàvem a l’escola i el meu pare no arribava fins al migdia.
Els dies anaven passant i van començar les aventures. Sempre sortíem elscaps de setmana per la muntanya, ja que li agradava molt olorar les plantes, i, de tant en tant veiem algun altre gos que passava per allà, però el que ens agradava de debò era esperar la nit sobreuna roca. Veiem la posta de sol tots els dissabtes sense excepció.
Un dia que havíem sortit, es va quedar enredat en uns esbarzers i no es podia moure. Li feia molt de mal. Vaig estar horesintentant-lo treure i al final vaig poder.
Thor sempre, quan anàvem a dormir, entrava dins el meu llit. Al cap d’una estona, agafava calor i s’anava de l’habitació.
La meva mare s’enfadava molt quan es posavaal meu llit perquè deixava tot plè de pèl, i s’havia de netejar la funda del nòrdic i les mantes. Al final la meva mare va acabar acceptant-ho.
Va haver-hi una temporada que estava molt estrany. Nofeia cas del que li dèiem, trencava tot, feia forats al jardí i feia les seves necessitats dins de casa. Vam necessitar l’ajuda d’un expert per tornar-lo a canviar de rumb.
Uns mesos després, van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS